Biroul tau in alb si negru. Daca iubesti simplitatea si eleganta !

BUCURESTI - 7 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, iti propunem accesorii pentru un birou intr-un stil aparte!

Accesorii Mesh

Accesorii Mesh

Suntem foarte atenti la modul in care ne imbracam, cum asortam culorile imbracamintei sau pe cele ale decoratiunilor din propria locuinta...de ce nu am face la fel si cu biroul nostru?
Timpul pe care il petrecem aici este unul semnificativ, asa ca acest spatiu merita cu siguranta atentie din partea noastra: modul in care il organizam, il intretinem, in care il decoram ne poate influenta starea de spirit si calitatea muncii pe care o desfasuram.

Cea mai simpla combinatie cromatica pe care o putem realiza la birou este clasicul alb-negru.
Daca iubiti simplitatea si eleganta, atunci alegeti aceasta varianta. In timp ce albul inspira liniste, amplificand in acelasi timp concentrarea si creand o stare de buna dispozitie, negrul vine ca un element de contrast, denotand o eleganta absoluta.

Iti propunem o serie de produse - accesorii pentru birou - apartinand aceleiasi colectii – material, stil si culoare – care vor crea o poveste desavarsita, dar si un aspect profesional biroului tau. Sunt realizate din metal tip plasa, iar culoarea este neagra.

Ai posibilitatea de a comanda foarte simplu intreaga colectie, pentru a conferi un aspect unitar, asortat biroului tau: suport carti de vizita, suport instrumente de scris si agrafe, set tavite documente suprapozabile, cos pentru hartii, dar si alte suporturi: pentru umbrele, reviste, CD/DVD, suporturi birou cu 3 si 7 compartimente.

Contrastul il vei obtine prin elemente de culoare alba, spre exemplu optand pentru articole de birou ca: bibliorafturi si caiete mecanice albe sau gri, cutii de arhivare pentru dosare, CD-uri, tavite pentru birou sau suporturi pentru cataloage, alte accesorii mai mici nelipsite din niciun birou: capsatoare, perforatoare, decapsator, cosuri de birou si altele.

Cu Officedirect, iti echipezi rapid biroul!
Viziteaza magazinul online pentru a naviga printre miile de produse de papetarie, perfecte pentru tine, biroul si...buzunarul tau! Te asteapta preturi foarte avantajoase, calitate inalta a produselor selectate, iar echipa de vanzari este la dispozitia ta pentru sfaturile de care ai nevoie si preluarea rapida a comenzilor.

Beneficiezi si de discount-uri personalizate, livrare rapida dar si gratuita (daca depasesti 150 lei – Bucuresti) si 300 Lei in restul localitatilor!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.