Bucataria Delarte, alegerea ideala pentru serviciile de livrare mancare la domiciliu

BUCURESTI - 21 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Alimentatia este deosebit de importanta pentru o functionare sanatoasa a oricarui organism uman. Chiar daca sunteti zilnic foarte ocupati este recomandat sa nu neglijati acest aspect extrem de important din viata dumneavoastra, Delarte.ro va pune la dispozitie preparate foarte variate si cele mai eficiente servicii de livrari la domiciliu sau birou, pentru a beneficia de o masa gustoasa si sanatoasa.

Bucataria Delarte, alegerea ideala pentru serviciile de livrare mancare la domiciliu

Bucatele delicioase prezentate in cadrul site-ului nostru pot ajunge intr-un timp scurt pe masa dumneavoastra. Plasati comanda online sau telefonic si bucurati-va de o gama foarte diversificata de produse culinare, pe care le puteti savura din confortul propriei locuinte sau de la birou. Mai mult, mancarea va ajunge proaspata si calda la usa dumneavoastra, serviciile noastre de livrare fiind rapide si eficiente. Livrarile se efectueaza oriunde in Bucuresti sectoarele 1-6, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

 

Pentru a beneficia de o mancare gustoasa, preparata din ingrediente naturale si proaspete, tot ce trebuie sa faceti este accesati site-ul nostru. Va asteptam cu peste 150 de feluri de mancare, de la cele traditionale romanesti, pana la pizza, paste si grill. Experienta si priceperea bucatarilor nostri au condus la satisfacerea a mii de clienti care au incercat minunile preparate in bucataria Delarte. Pentru a va convinge si dumneavoastra de calitatea, prospetimea si gustul unic al bucatelor noastre, nu ezitati sa beneficiati de servicii de livrare mancare la domiciliu.

 

Pentru mai multe detalii despre serviciile de livrare mancare la domiciliu  si la birou, accesati delarte.ro.

 

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:      0755.487.273

                   0753.352.783

VODAFONE:   0733.352.783

FIX:             021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.