Calitate superioara pe piata de birotica si papetarie!

BUCURESTI - 21 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Societatea pe care o intreprindem are ca scop comercializarea produselor ce tin de birotica si papetarie iar echipa cu care colaboram este formata din oameni hotarati, sustinatori ai educatiei primite prin metode performante si inovatoare.

Calitate superioara pe piata de birotica si papetarie!

Desi nu sunt prezente pe piata de mai mult de 10 ani, tablele albe folosite in salile de clasa au cucerit treptat nu doar unitatile de invatamant ci si centrele specializate dedicate activitatilor celor mici. O tabla magnetica este un articol indispensabil intr-un birou sau sala de curs, putand fi folosita in timpul prezentarilor, a conferintelor, a predarilor etc. Pentru a scrie pe suprafata acesteia, este nevoie de un marker special care se curata in scurt timp daca este inlaturat cu buretele magnetic care face parte din kitul de accesorii al dispozitivului iar atunci cand privitorii se plictisesc de utilitatea ei, pot lipi magneti haiosi sau litere colorate menite sa porneasca o noua activitate amuzanta.

In aceeasi categorie cu tabla alba intra si modelele de flipchart magnetic, foarte folositor atunci cand vrei sa-ti impartasesti ideile in fata unui public redus. Flipchart-ul te va ajuta sa dinamizezi intalnirile, sedintele sau orice alt fel de intalniri pe care trebuie sa le conduci. Acest sistem de afisare reprezinta o inovatie in domeniu, prin care te asiguri ca orice vrei sa exprimi nu ramane neinteles de ceilalti participanti la discursul tau, permitand ca totul sa decurga in parametri normali.

Toate produsele oferite de magazinul Zenon provin de la producatori de marca si au o calitate deosebita. Suntem printre cei mai buni comercianti de articole de papetarie si birotica bifand intodeauna un timp de livrare bun si un profesionalism marit.

 

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.