Camere de supraveghere Hikvision

BUCURESTI - 29 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Hikvision reprezinta la ora actuala unul dintre cei mai mari producatori de unelte destinate supravegherii.

Camere de supraveghere Hikvision

Produsele Hikvision sunt cunoscute pe piata internationala ca fiind printre cele mai bune echipamente CCTV. Gama de camere de supraveghere Hikvision variaza de la camere de supraveghere si DVR-uri pana la software de management video.

Daca doriti sa va supravegheati locuinta sau biroul, atunci apelati la noi cu incredere, avem cea mai buna oferta de camere supraveghere Hikvision care pornesc de la pretul de 114,00 lei pe magazinul online Comod.ro. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un sistem de supraveghere video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Un sistem construit cu camere de supraveghere Hikvision poate fi compus dintr-o singura camera sau mai multe, un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video, un videorecorder  necesar pentru inregistrarea imaginilor pe banda magnetica sau un DVR  pentru inregistrarea imaginilor pe suport digital (HDD, CD, DVD, etc.) si un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Performantele unui DVR Hikvision sunt cunoscute in lumea larga indiferent de tipul ales pentru supraveghere. Claitatile lui se deosebesc prin capacitatea de stocare a imaginilor si viteza de inregistrare a acestora.

Sistemele cu camere de supraveghere Hikvision reprezinta o selectie cu cel mai bun raport calitate/pret.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.