Camere si sisteme de supraveghere video - Comod.ro!

BUCURESTI - 24 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Nu asteptati ca infractorii sa va demonstreze ca aveti nevoie de protectie si incercati sa va achizitionati acele sisteme de supraveghere care se potrivesc nevoilor dvs.

Camere si sisteme de supraveghere video

Camere si sisteme de supraveghere video

Echipamentul neadecvat sau amplasarea necorespunzatoare a acestuia, afecteaza eficienta  lui,chiar si cand este unul de buna calitate, de aceea orientarea dupa criteriul pretului scazut poate compromite scopul acestuia.

Comod.ro se ocupa cu importul si distributia de sisteme  de supraveghere CCTV, de la firme renumite precum Hikvision, VEYO, NEOvision, PNI sau Envio.

Comercializam sisteme de supraveghere care sunt gandite si concepute special pentru a acoperi nevoile dvs. in domeniul supravegherii video.  Toate produsele din oferta de camere de supraveghere sunt conforme cu legislatia europeana din domeniu si au toate certificatele de conformitate si agrementarile in vigoare astfel incat pot fi folosite in orice proiect indiferent de complexitatea acestuia.

Camerele de supraveghere pentru exterior sunt cea mai buna solutie pentru a monitoriza ceea ce se intampla in exteriorul casei, in curte, gradina sau in parcare, atat timp cat sunteti plecat de acasa. Daca plasarea camerei se va realiza intr-un spatiu in care riscul de vandalism este ridicat, trebuie avuta in vedere si achizitionarea unei carcase de protectie sau a unui sistem care poate tine potentialii atacatori la distanţa. Camerele de supraveghere video pentru exterior trebuie sa reziste la variatii extreme de temperatura si sa fie protejate impotriva ploii si ninsorii.

Camerele de supraveghere pentru interior reprezinta cea mai raspandita metoda la care oamenii apeleaza pentru a se simti in siguranta acasa, la serviciu, in parcare. Acestea au un rol foarte important intr-un sistem de supraveghere daca doriti sa mariti nivelul de securitate al locatiei dvs. Acestea se pot monta in orice pozitie, in tavan sau pe perete, si pot fi orientate in orice directie.

Alegerea lentilei este foarte importanta pentru obtinerea rezultatelor dorite. Degeaba ati cumparat camere scumpe daca lentila este aleasa prost. Veti gasi in caracteristicile camerei ceva numit distanta focala a lentilei, masurata in milimetri: 2.8 mm, 3.6 mm.  Acel numar va determina unghiul de deschidere al camerei. O distanta focala mica va oferi un unghi mare, iar cu cat distanta focala este mai mare, cu atat va fi unghiul mai mic. Atunci cand este nevoie de supravegherea unui spaţiu neiluminat artificial, alege o camera cu lampa IR.

Un sistem de supraveghere si securitate bine gandit garanteaza protectia oricarei locatii. Daca ne contactati va putem ajuta in alegerea corecta a sistemului, tocmai de aceea va propunem sa cumparati kit-uri de supraveghere care contin toate elementele si accesoriile incluse necesare pentru instalare si monitorizare. Aceste kit-uri de supraveghere sunt la preturi foarte accesibile.

Preturile kit-urilor de supraveghere sunt dictate de mai multi factori precum tehnologia aleasa, numarul de camere necesar, tipul de camere, fie ca vorbim despre camere de interior sau de exterior sau despre camere de rezolutie mai mica sau mai mare, camere cu lentila fixa sau varifocala.

Comod.ro va oferta gratuit sprijinul necesar alegerii unui sistem cu camere de supraveghere, potrivit fiecarui proiect in parte.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.