Cartuse compatibile sau cartuse originale. Ce varianta alegem?

BUCURESTI - 16 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Office Direct, este magazinul online de papetarie numarul 1 in Romania (cel mai accesat site de papetarie) ce ofera totul pentru birou. Comanzi simplu si rapid accesorii de birou, sisteme de afisare, perfecte pentru conferinte, expozitii, prezentari, produse de tehnica de birou sau organizare si arhivare, instrumente de scris, rechizite scolare, dar si produse din hartie si cartuse compatibile.
Cu siguranta unele dintre cele mai utilizate produse dintr-un birou sunt consumabilele pentru imprimante.

Cartuse compatibile

Cartuse compatibile

Office Direct, este magazinul online de papetarie numarul 1 in Romania (cel mai accesat site de papetarie) ce ofera totul pentru birou. Comanzi simplu si rapid accesorii de birou, sisteme de afisare, perfecte pentru conferinte, expozitii, prezentari, produse de tehnica de birou sau organizare si arhivare, instrumente de scris, rechizite scolare dar si produse din hartie si cartuse compatibile.

Cu siguranta unele dintre cele mai utilizate produse dintr-un birou sunt consumabilele pentru imprimante.

Cartuse compatibile vs cartuse originale. Costuri de imprimare mai mici!

Varianta de cartus original este cea ideala pentru inlocuirea cartusului, insa costurile sunt destul de ridicate. Acest tip de cartuse sunt realizate de acelasi producator ca imprimanta si sunt garantate. Insa dezavantajul il reprezinta pretul.

Poti reduce costurile de imprimare! Alternativa cartuselor originale o reprezinta cartusele compatibile. In aceasta varianta, vei face economii insemnate la bugetul destinat consumabilelor de imprimanta. Persoane fizice, dar si numeroase companii opteaza pentru acest gen de produse.

Iata principalele avantaje in utilizarea consumabilelor compatibile: pret redus, printare de calitate, garantie; unele cartuse compatibile au mai multa cerneala/ toner decat cartusul original. Clientii care opteaza pentru varianta de compatibile sunt foarte multumiti, datorita calitatii si numarului de pagini pentru care au fost  produse, lucru confirmat de reputatia si volumul de utilizare a acestora la nivel mondial.

Cumparaturile online – avantajos, comod si rapid!

Magazinul online este "deschis" 7 zile din 7, 24/24. Inca un avantaj semnificativ: economisirea efortului si a timpului de a ne deplasa la magazin: e mult mai simplu si comod sa transmiti o comanda online, de la birou, de acasa sau de la scoala.

Spre deosebire de shopping-ul traditional, internetul ofera posibilitatea de a compara instant pretul produsului dorit, intre zeci de magazine din online. Cu o simpla cautare, poti afla instant care e magazinul ce iti ofera cel mai mic pret.

In plus, daca nu esti hotarat asupra produsului sau informatiile de prezentare de pe pagina web a magazinului nu raspund intrebarilor tale, echipa de vanzari a magazinelor sunt la dispozitia clientilor cu informatii suplimentare.

Office Direct propune cartuse compatibile laser, dar si inkjet, pentru o multitudine de marci de imprimante, de la producatorii Orink si Retech.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.