Carucioare moderne pentru mamici moderne

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Caruciorul 3 Tec de la ABC Design, are un aspect modern, nou si inovator. Suspensia cu care este dotat sub sezutul acestuia ii ofera un mare avantaj avand un beneficiu considerabil pentru confortul copiilor, aceasta amortizand socurile in timpul mersului.

carucior 3 tec

carucior 3 tec

Caruciorul 3 Tec face parte din categoria de carucioare cu landou, el fiind folosit de la 0 luni la aproximativ 36 luni. Parintii isi pot privi copilul din fata atunci cand se foloseste landoul, iar cand se foloseste partea sport copilul poate sta cu fata catre parinte sau catre directia de mers. Spatarul  flexibil, are unghiul de inclinare ce poate fi modificat transformandu-se printr-o simpla manevra, in hamac in care bebe sta confortabil si comod.

Fiabilitatea acestui carucior nu poate fi pusa la indoiala iar manevrabilitatea lui este deosebit de facila datorita rotii din fata ce poate ramane fixa sau pivotanta. Se poate folosi si pentru pachetul de calatorie cu scaunul auto Rider de la ABC Design, cu ajutorul unui adaptor special ce se poate achizitiona separat, Scaunul auto Rider se poate comanda la alegere nefiind inclus in pretul caruciorului.

Caruciorul 3 Tec are o greutatea redusa, 13,6 kg, ceea ce-l face foarte usor de manevrat si de utilizat ca un carucior de oras dar si de drum lung accesorizandu-l cu scaunul auto. Caruciorul are centuri de siguranta cu sistem de prindere in 5 puncte, are manerele ajustabile pe inaltime, si cos de cumparaturi, ceea ce faciliteaza si usureaza folosirea acestuia. Si parintii si copii se bucura in voie de plimbari sigure si confortabile impreuna cu 3 Tec de la ABC Design.

Prin optiunile si accesoriile lui, caruciorul este comod si sigur pentru copil, iar accesoriile si sistemul de pliere il fac foarte practic pentru parinti. Carucior 3 Tec Abc Design este unul dintre cele mai moderne carucioare pentru copii, se poate achizitiona de la www.bebecarucior.ro la cele mai bune preturi si veti primi transort gratuit pentru Bucuresti.

Despre netSEO


www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!