Caruciorul Muum Micro Rebel de la Jane, un sistem complet cu atentie la detalii

BUCURESTI - 10 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Sistemul Muum Micro Rebel este un set complet format din carucior sport Muum, landou Micro si scaun auto Rebel.
Sistemul 3 in 1 cuprinde: caruciorul sport Muum; Landou bebelusi, sistemul Pro Fix: fixare cu o singura mana pe carucior, copertina de soare, husa pentru picioare si scaun auto pentru copii grupa 0 luni + (0-13 kg). Este un carucior rezistent si de folosire indelungata, gandit pentru toate etapele de crestere ale unui copil de la nastere si pana la varsta de peste 4 ani.

Caruciorul Muum Micro Rebel de la Jane, un sistem complet cu atentie la detalii

Carucior sport Muum de la Jane include: accesorii precum gentuta mamicii asortata in culorille caruciorului si suport de infasat inclus. Husa de ploaie vine si ea ca accesoriu pentru partea sport a caruciorului, special creata ca sa se potriveasca perfect pentru modelul Muum Micro Rebel de la Jane. Cosul de cumpraturi este incapator si sustine greutatile unei plase de cumparaturi. A nu se folosi acest cos pentru suport al copilului. Copertina pentru soare are dimensiuni generoase pentru o mai buna protectie solara si pentru confortul celui mic.

Beneficiile utilizarii caruciorului sport Jane:

Sistemul Muum Rebel de la Jane are ca beneficii faptul ca este un sistem complet de lunga utilizare. Mai apoi plierea acestuia si depozitarea sunt elemente foarte importante mai ales pentru o mamica ce trebuie sa monteze si sa transporte caruciorul in portbagajul masinii personale. Plierea Caruciorului Muum Rebel de la Jane este una tip carte. Plierea caruciorului este tip “carte”, realizandu-se rapid indiferent daca hamacul este sau nu pozitionat pe cadru. Hamacul sport se adpteaza oricarei situatii, spatarul avand 3 pozitii de reglare independent de sezut, iar pozitionarea fiind cu fata catre directia de mers sau cu fata catre parinte. In mod surprinzator pentru un carucior atat de compact, hamacul este extrem de generos, oferind spatiu suficient pentru copil.

Spatarul reglabil 3 pozitii, se poate inclina la maxim 152 grade fata de nivelul solului. Reglarea spatarului este ergonomica, realizandu-se in mod independent fata de sezut. Rotile din fata sunt pivotante, fiind prevazute cu un sistem imbunatatit de pivotare, si pot fi blocate pe directia inainte. Manerul reglabil 7 pozitii diferite pe inaltime,este placut la atingere (Soft Touch) iar hamul de siguranta este reglabil cu prindere in 5 puncte pentru o mai buna siguranta a copilului.

La capitolul confort Caruciorul Muum Rebel de la Jane este foarte bine cotat. Rotile din spate pot fi scoase pentru a diminua spatiul ocupat atunci cand caruciorul este pliat. Rotile din fata au suspensii independente iar frana este actionata de pe maner asupra ambelor roti din spate, sistemul de actionare al franei fiind pe cablu. Hamacul sport este realizat din plastic cu structura tip fagure, pentru sporirea durabilitatii si stabilitatii iar suportul pentru picioare este pliant si rigid. Bara frontala de protectie este rigida dar este captusita cu material moale pentru evitarea accidentelor, putand fi scoasa cu usurinta printr-o simpla apasare de buton iar cu sistemul PRO FIX: fixare cu o singura mana a landourilor Jane, munca de montare se usureaza simtitor.

Beneficiile utilizarii landoului Micro: landoul ofera parintilor o modalitate practica pentru transportul bebelusilor, asigurand confortul si pozitia ideala pentru nou-nascuti cu acelasi sistem Pro Fix, fixandu-se rapid pe cadrul caruciorului Muum si in acelasi mod simplu se scoate de pe cadru. Landoul Caruciorului Muum Rebel de la Jane este usor de pliat si de depliat, ocupand foarte putin loc in masina sau in casa. Se depliaza extrem de usor, multumita materialelor de cea mai buna calitate utilizate in realizarea acestui landou. Pe margine landoul este prevazut cu un cadru din aluminium, oferind stabilitate intregului landou baza aceatuia fiind rigida dar captusita cu husa si salteluta aceasta devine moale si placuta pentru nou-nascut, pastrandu-i acestuia in acelasi timp pozitia perfect orizontala.

Scunul auto Muum Rebel de la Jane:

Caracteristici generale ale scaunului auto Rebel: este recomandat pentru copii care au greutate de pana la 13 kg. Este unul din cele mai usoare scaune auto din aceasta grupa. Partile laterale ale scaunului auto au polistiren expandat pentru protectie sporita (material absorbant al socurilor in caz de impact). Cosuletul auto are optimizat sistemul de prindere cu centura de siguranta, incluzand un al treilea carlig de prindere al centurii de siguranta, fapt care mareste confortul si siguranta. Hamurile de siguranta cu prindere in 3 puncte. Forma anatomica ofera un confort sporit copilului. Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si poliamida astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila. Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi curatat. Copertina de soare este inclusa iar montarea in masina este intotdeauna cu spatele la directia de mers iar greutatea acestuia este de doar 3 kg.

Cosuletul auto Muum Rebel de la Jane este omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/04. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare. Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul nostru www.bebecarior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/caruciorul-muum-micro-rebel-de-la-jane-un-sistem-complet-cu-atentie-la-detalii