Cat de importante sunt manusile medicale in efectuarea operatiunilor din sfera sanitara?

BUCURESTI - 13 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Igiena joaca un rol foarte important in toate domeniile de activitate, insa este cu adevarat primordiala in aria medicala de orice fel.

Cat de importante sunt manusile medicale in efectuarea operatiunilor din sfera sanitara?

Ramanem placut impresionati cand mergem la controale medicale si descoperim locuri curate, saloane ce sunt aranjate ca la carte, cabinete lustruite si obiecte sanitare sterilizate. Asta inseamna defapt educatie si respect pentru cei ce se imbolnavesc.

Medicina a cunoscut diverse stadii ale dezvoltarii, iar daca in trecut, oamenii se luptau cu bacterii contactacte prea usor dupa diverse suprafete, astazi suntem linistiti in privinta mediului steril aflat in spitale si clinici. Dintre cele mai bune echipamente sanitare fac parte gamele de manusi medicale cu ajutorul carora se mentine o bariera de protectie atat pentru medic cat si pentru pacient.

Confectionarea la masa larga a variantelor de manusi nitril a inceput acum mai bine de 50 de ani cand s-a descoperit ca materialele folosite anterior nu protejezeaza 100%. Astfel acestea au fost introduse pe piata, ca o optiune mult mai avansata a manusilor de cauciuc subtiri ce se rupeau imediat si aveau un grad de risc ridicat. Cu ajutorul nitrilului au fost create si modele de manusi examinare folosite atat in sfera medicala cat si in industria alimentara sau chimica, fiind mai groase dar totodata suficient de subtiri cat sa permita manevrarea cu usurinta.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.