Catering excelent pentru evenimente, asigurat de compania Delarte Catering

BUCURESTI - 6 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Evenimentele reusite necesita o minutioasa organizare dar si cele mai bune servicii de catering. Delarte Catering va sta la dispozitie cu servicii impecabile pentru organizarea unor evenimente care starnesc cu adevarat entuziasmul.

Catering excelent pentru evenimente, asigurat de compania Delarte Catering

Compania noastra se mandreste cu un portofoliu de clienti importanti care au beneficiat de serviciile noastre si care ne recomanda cu drag. Organizam evenimente de orice tip, de la cele corporate - seminari, training-uri, conferinte, coffeebreak, aniversari firma, barbeque, garden party, lansari de produs sau de carte, inaugurare de sediu, spectacole sau petreceri pentru angajati - pana la evenimente de familie, asigurand nu doar cateringul ci ocupandu-ne de absolut intreaga organizare. Pentru ca succesul sta in detalii, acordam o deosebita atentie fiecarui aspect din cadrul organizarii unui eveniment.

 

Preparatele culinare puse la dispozitie de compania noastra sunt intotdeauna delicioase si proaspete, realizate de bucatari experimentati, meniurile fiind preparate in functie de evenimentul dumneavoastra. Noi acceptam orice fel de provocare si garantam organizarea unor evenimente cu adevarat surprinzatoare. Experienta vasta in domeniu ne-a adus si un portofoliu important, clientii nostri fiind extrem de multumiti de serviciile de care au beneficiat.

 

Serviciile de catering joaca un rol esential pentru reusita unui eveniment. Daca acestea sunt asigurate de profesionisti, cu experienta in domeniu, garantat veti beneficia de un meniu de exceptie. Aveti posibilitatea sa alegeti din varietatea de preparate, totul fiind stabilit impreuna cu dumneavoastra.

 

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre de catering evenimente, va rugam sa ne contactati:

 

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:  021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

ORANGE2:                 0753.352.783

VODAFONE:               0733.352.783

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.