Catering pentru evenimente - Moft sau necesitate.

BUCURESTI - 27 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Servicii impecabile de catering pentru evenimente corporate in Bucuresti – Delarte Catering

Catering evenimente - Delarte Catering

Catering evenimente - Delarte Catering

 Delarte Catering va este alaturi cu meniuri variate si absolut delicioase pentru un remarcabil si memorabil eveniment. Serviciile noastre de catering iti sunt alaturi inca de la inceputul evenimentului prin consultarea cu specialistii nostrii in privinta organizarii, dimensionarii, aranjamentelor indoor si outdoor, logisticii si si infrastructurii. Delarte Catering este alaturi de dumneavoastra pana la final. 

Delarte Catering

Delarte Catering este compania care va pune la dispozitie servicii de catering si organizare de evenimente corporate, realizate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Dispunem de ani buni de experienta in domeniu si ne mandrim cu un portofoliu considerabil de clienti importanti. Va stam la dispozitie cu preparate delicioase si calitative, alaturi de servicii de organizari evenimente corporate de exceptie.

Delarte Catering a organizat seminarii, conferinte, training-uri, lansari de produse si de carti, diferite spectacole, petreceri de firma, precum si numeroase petreceri de sarbatori. Noi ne ocupam de absolut intreg evenimentul, de la preparatele delicioase, pana la muzica, lumini si numeroasele momente artistice deosebite. Specialistii nostri in domeniul organizarii vor realiza evenimente corporate impecabile, fiecare membru implicat fiind unul cu o vasta experienta in domeniu. De la chelneri, pana la bucatarii iscusiti, cu totii se vor implica la maxim pentru realizarea unui eveniment de succes.

Pentru ca avem o vasta experienta in domeniu, stim ce inseamna cu adevarat organizarea de evenimente corporate reusite. Fiecare aspect al organizarii trebuie sa dea dovada de un maxim de profesionalsim, fiecare membru implicat in organizare trebuie sa fie serios si responsabil, iar bucataria una de exceptie. Delarte Catering este compania pe care va puteti baza atunci cand organizati diferite evenimente corporate. Pentru mai multe informatii despre catering evenimente, cotatii de pret si alte detalii, nu ezitati sa accesati www.delartecatering.ro sau sa ne contactati telefonic:

 _______________________________________________________

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                    

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.