Catering profesionist pentru evenimente remarcabile – Delartecatering.ro

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cateringul de calitate nu poate fi oferit decat de adevaratii profesionisti in domeniu. Delartecatering.ro detine o vasta experienta, compania noastra fiind specializata in organizarea de evenimente remarcabile.

Catering profesionist pentru evenimente remarcabile – Delartecatering.ro

Serviciile de catering de exceptie presupun profesionalism, pricepere, experienta, talent, responsabilitate si foarte multa implicare. Compania noastra organizeaza evenimente surprinzatoare din anul 2004, avand in portofoliu companii mari, medii, mici, private, de stat, fundatii, spitale si chiar ministere. Ne mandrim cu portofoliul nostru si cu munca prestata pana acum, fiecare eveniment organizat de noi fiind un adevarat succes. Fiecare client ne recomanda cu caldura, iar noi raspundem cu promptitudine si respect cerintelor pe care clientii nostri le au.

Pentru evenimente corporate si evenimente in familie, va punem la dispozitie servicii ireprosabile de catering, meniurile noastre fiind preparate exclusiv din ingrediente proaspete si naturale de catre bucatari cu experienta, care vor realiza cele mai delicioase preparate pentru dumneavoastra si invitatii la evenimentul organizat. Alaturi de catering va oferim si servicii conexe pentru organizarea unui eveniment memorabil de la A la Z. Organizam evenimente de orice tip, de la cele corporate - seminari, training-uri, conferinte, coffeebreak, aniversari firma, barbeque, garden party, lansari de produs sau de carte, inaugurare de sediu, spectacole sau petreceri pentru angajati - pana la evenimente de familie precum nunti, botezuri sau aniversari.

Pentru mai multe detalii si informatii despre serviciile noastre de catering evenimente DelarteCatering si de asemenea, pentru cotatii de pret, va rugam sa ne contactati. Va putem oferi servicii flexibile in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:   021.780.25.00

ORANGE1:                  0755.487.273

ORANGE2:                  0753.352.783

VODAFONE:                0733.352.783

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/catering-profesionist-pentru-evenimente-remarcabile-delartecatering-ro