Cateringul pentru gradinite - Alimentatie corecta si echlibrata

BUCURESTI - 18 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Catering pentru gradinite si afterschool, este un serviciu ce se externalizeaza tot mai des in ultimii 5 ani, datorita experientei bucatarilor si nutritionistilor angajati in aparatul privat.

 Delarte Catering ... arta de a gati sanatos pentru copilul tau. 

Delarte Catering

Copiii au nevoie de o alimentatie echilibrata pe toata perioada sederii la gradinita, de aceea cateringul pentru gradinita este foarte important.

 

Copiii au nevoie de o alimentatie echilibrata care sa le asigure necesarul de nutrienti pentru a beneficia de o dezvoltare corecta a organismului si de asemenea, pentru o crestere armonioasa. DelArte Catering este compania care ofera servicii de catering pentru gadinite si afterschool, realizate prin respectarea celor mai inalte conditii de profesionalism.

 

Alimentatia copilului intre doi si sase ani este fundatia ce sta la baza dezvoltarii lui ulterioare. Parintii si bunicii se preocupa in mod normal ca dieta celor mici sa fie una echilibrata si sanatoasa, dar ce se intampla atunci cand cei mici sunt la gradinita? Pentru ca o gradinita sau un afterschool care se respecta, ofera servicii de un inalt profesionalism, trebuie sa apleze la o firma de catering pentru gradinite in care pot avea deplina incredere, pentru ca cei mici sa beneficieze de o alimentatie corecta.

 

DelArte Catering este o companie ce se bucura de un inalt prestigiu in domeniul serviciilor de catering, bucataria DelArte fiind nu doar delicioasa ci si sanatoasa. Toate preparatele DelArte Catering utilizeaza doar ingrediente naturale, selectionate cu o maxima responsabilitate, pentru ca fiecare client sa se bucure de o masa gustoasa si sanatoasa. Cu DelArte Catering beneficiati de un personal specializat pentru aprovizionare catering, de bucatari specializati in dieta copiilor prescolari si de un meniu personalizat pentru 2 sapatamani fara ca felurile de mancare sa se repete. De asemenea, la noi igiena si calitatea sunt doua atribute de baza pentru a functiona.

 

DelArte Catering va propune o colaborare avantajoasa, pentru ca fiecare gradinita sa se bucure de servicii excelente de catering. Pentru intrebari sau orice fel de informatii despre serviciile de catering pentru gradinite , nu ezitati sa ne contactati:

 

Coordonator Evenimente  -  0722. 52. 52. 55  -  catalin@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.