Ce echipamente medicale folosim?

BUCURESTI - 25 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cat de importanta este calitatea produselor medicale folosite in unitatile spitalicesti pe care bolnavii le frecventeaza?

Ce echipamente medicale folosim?

Raspunsul  ni se arata la fiecare vizita pe care o facem medicului si, din pacate, in unele cazuri descoperim multe nereguli in sistemul medical pe care nu trebuie sa le ignoram.

Pentru a imbunatati serviciile ce tin de sanatatea omului, Bizmed propune mereu solutii noi si performante care sa vina in intampinarea pacientilor ce au de traversat perioade dificile din viata lor. Si nu ne adresam doar persoanelor fizice ci si firmelor,unitatilor medicale sau spitalelor care vor sa aiba intodeauna un standard ridicat de igiena si profesionalism.

Gama noastra de produse se imparte in mai multe categorii ce cuprinde mobilier medical, consumabile de laborator, echipamente complete,produse din divizia farmaceutica si multe alte accesorii ce sunt de mare folos in acest domeniu.

Pentru articolul de astazi, am decis sa promovam echipamentele din clasa consumabilelor medicale si anume: cele doua variante disponibile pe site-ul nostru de gel electroconductor pentru ecrografii sau electrostimulare  si accesorii necesare in salile de operatii cum ar fi fire si materiale de sutura urmate de lame de bisturiu de calitate fabricate din otel carbon sau otel inox.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.