Ce tip de incalzitor pentru biberoane sa aleg?

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Cand vine vorba despre hrana copilului dvs, deosebit de importante sunt incalzitoarele pentru biberoane, care asigura pe langa lejeritatea folosirii lor si igiena in ceea ce priveste incalzirea laptelui sau a mancarii. Acestea sunt ideale pentru incalzirea sticlelor si biberoanelor, fiind compatibile pentru orice forma. Verificati intotdeauna temperatura laptelui sau a mancarii inainte de a o da bebelusului.

Incalzitor pentru biberoane cu adaptor auto

Este bine sa pregatiti laptele chiar inaintea hranirii bebelusului. Daca considerati ca este prea rece sau daca a trebuit sa fie preparat cu mult timp inaine, puteti folosi un incalzitor electric pentru hrana bebelusului. Prevazute cu termostat care verifica temperatura laptelui, acestea permit controlul asupra procesului de incalzire a hranei.

Un incalzitor biberoane poate functiona prin incalzire cu apa sau doar electric. Acestea au un recipient unde se pune biberonul sau recipientul cu mancare, se apasa pe buton si gata, in doar cateva minute obtii biberonul cu lapte cald.

Unele incalzitoare multifunctionale functioneaza precum cele standard, numai ca mai contin si alte functii precum sterilizator de biberoane, sistem pentru prepararea laptelui sau racitor pentru pastrarea biberoane cu lapte care au fost preparate anterior. Incalzitoarele de biberoane care sunt portabile folosesc un recipient special si un termos ce pastreaza apa fierbinte pentru mai multe ore. Sunt ideale pentru calatorii, deoarece sunt  portabile si foarte usor de folosit.

Cele mai multe incalzitoare biberon care functioneaza in sistem bain marie, sunt dotate cu timer inteligent, adaptat cantitatii de lichid pe care doriti sa o incalziti. Mancarea este incalzita la temperatura optima in timp record de 2-3minute, si o data ce mancarea este incalzita ea este mentinuta la temperatura dorita. Si acestea sunt compatibile cu toate biberoanele de pe piata, fiind disponibile pe mai multe culori.

Gentile termice sunt usor de utilizat, procesul de incalzire incepand imediat ce este conectata la priza de la bricheta masinii. Acestea sunt confectionate din material izolant, care pastreaza temperatura constanta, fiind foarte usor de curatat. Sunt foarte usoare si simplu de transportat, multumita manerului, avand sistem de protective impotriva supra-inacalzirii. Voltajul este de 12 volti, timp aproximativ de incalzire de 30-40minute, iar temperatura maxima la care poate ajunge este de 65grade, reglata prin termostat.

Incalzitoarele pentru biberoane sunt si auto, acestea functioneaza prin alimentarea la suportul de bricheta a masinii si sunt foarte practice pentru calatoriile cu masina. Unele dintre ele sunt si foarte mici si ocupa putin spatiu, putand fi depozitate cu usurinta in masina.

Utile in calatorii cat si acasa, pentru incalzirea laptelui si a hranei bebelusilor, magazinul nostru online, Lacopii.ro, ofera o gama variata de incalzitoare pentru biberoane ,ce incalzesc mancarea celor mici rapid si comod. Comanda acum si beneficiati de sfaturi practice.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/ce-tip-de-incalzitor-pentru-biberoane-sa-aleg