Ce tip de janta auto sa aleg?

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Cand va ganditi la alegerea unui set de roti pentru anotimpul rece trebuie sa alegeti intre jante de aliaj si jante de otel.

Ce tip de janta auto sa aleg?

Janta este cercul care formeaza roata. Pe janta se agata spitele si se aseaza anvelopa. O prima clasificare ar fi intre jantele simple (cu un perete) si jantele duble (cu doi pereti). Acestea pot fi capsate, dublu capsate sau necapsate. Mai difera si dupa metoda de imbinare a capetelor. Sunt doua tipuri de jante auto: jante aliaj (jante aluminiu) si jante otel (jante tabla).

Primele jante aliaj ieftin erau bineinteles simple, cu un perete si necapsate. Ele se formeaza dintr-o fasie metalica, otel sau aluminiu, careia i se indoaie marginile, apoi este arcuita pana ce i se unesc cele doua captepe, care se sudeaza. Bineinteles procedeul tehnologic este mult mai complex, eu l-am descris foarte pe scurt. Pe peretele interior se fac gauri pentru prinderea spitelor si in plus o gaura pentru valva camerei. Acum toate jantele se fac din aliaje de aluminiu, iar pentru cursiere se foloseste si carbonul.

Cand cumparati jante aluminiu trebuie sa tineti cont de o serie de aspecte tehnice legate in primul rand de autoturism, cum ar fi puterea motorului, echiparea originala cu jante, dimensiunile de anvelope, dar nu este necesar sa cunoasteti toate elementele tehnice in detaliu.

Gama cuprinde clasicele jante monobloc turnate in diferite tehnologii, dar si modulare din 2 bucati cu banda din inox. Piesele de forta o reprezinta jantele din 3 bucati realizate prin tehnologii speciale de forjare in serii limitate, ce le confera caracteristici de modularitate si personalizare maxima. Acestea sunt dedicate super-carurilor si masinilor de lux.

Colectia noastra va ofera o gama larga de selecţie în materie de design si dimensiuni, corespunzand celor mai variate gusturi pentru a schimba fata maşinii tale cu stil şi eleganta.

Jantele si elementele de design pe care vi le oferim va vor satisface pe deplin dorinta de a va exprima personalitatea prin detaliile estetice ale automobilului pe care il conduceti. Eleganta, sobrietate, dinamism, sportivitate, agresivitate, pasiune, culoare, orice stil si orice personalitate se poate regasi in componentele oferite de noi.

Va invitam in continuare sa vizitati cu placere site-ul nostru,www.anvelope-roti.ro, actualizat cu noutati de ultima ora in ceea ce priveste modelele noi si tendintele in domeniu, dar si informatii tehnice foarte utile utilizatorului final.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.