Ceasuri clasice pentru o lume sofisticata

BUCURESTI - 29 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Companiile producatoare de ceasuri de mana sunt in continua cautare de inovatie si idei de stil in scopul de a fi intodeauna printre locurile fruntase in sfera de admiratie a celor care poarta astfel de accesorii si carora le dedica sume colosale la achizitionarea lor.

Ceasuri clasice pentru o lume sofisticata

Se stie ca Elvetia este tara producatoare a ceasurilor cu caracteristici performante dar vine tare din urma si Japonia care uimeste prin modelele de ceasuri Orient, fiind printre putinele companii care chiar fabrica aceste mecanisme. Marca este cunoscuta datorita stilului deosebit, durabilitatii si valorii ei, reusind sa ramana pe piata deoarece asigura ceasuri de cea mai inalta calitate conforme cu cele mai exigente standarde.

Pe de alta parte, in America, la sfarsitul secolului al XIX-lea, se dadea startul fabricarii modelelor de ceasuri Timex, produse initial in compania Waterbury Clock Company si lansate pe piata abia in anul 1950 cand s-au bucurat de apreciere pentru aspectul elegant si modern. Au fost primele ceasuri create cu rezistenta sub apa sau rezistenta la socuri, surprinzand deasemenea prin durabilitatea materialelor care alcatuiau curelele, destul de fragile la alte modele concurente din vremea aceea.

Si ca sa mentinem linia adevaratelor inovatii, aducem in discutie si gama de ceasuri Seiko, remarcabile prin precizia cu care afiseaza fiecare ora de pe glob, fiind in continua relationare cu satelitii GPS care orbiteaza in jurul planetei  noastre.  Primul astfel de ceas a fost fabricat in anul 1969 avand mecanism quartz, un design deosebit si o “putere” suprema comparabila cu imposibilul in acei ani. Desi sunt mai bine de 45 de ani de la momentul acela, Seiko rezista pe piata gratie noilor descoperiri pe care ceasornicarii si savantii companiei o introduc in fiecare ceas.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.