Ceasuri pentru toata familia!

BUCURESTI - 9 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Ceasul este un accesoriu foarte util atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, un ceas te poate face mai prompt, si te poate ajuta in formarea unui program.

Ceasuri pentru toata familia!

Ceasuri pentru toata familia!

Pentru copii este important sa aibe un ceas atunci cand sunt mici, dat fiind ca atunci acestia poate nu au la dispozitie alte dispozitive dupa care se pot ghida. Vor invata sa aiba un program de mici, vor invata sa citeasca ceasul, si vor invata sa fie promti, ceea ce este foarte important pe viitor, cand vor avea nevoie de aceasta calitate si care se capata destul de greu, daca nu se pune in practica inca din copilarie atunci and personalitatea se dezvolta si se formeaza.

Un ceas pentru copilul tau ar trebui sa indeplineasca anumite caracteristici. Acesta trebuie sa fie foarte usor, pentru ca altfel poate nici nu il va purta, trebuie sa fie dintr-un material moale, sau cel putin nu prea dur, si aici se poate opta pentru silicon sau cauciuc, si de ce nu trebuie sa fie colorat pentru ca cel mic sa isi doreasca sa-l poarte.

Pe site-ul oficial al celor de la Guess, se gaseste un brand de ceasuri ce iti multumeste toate familia, Xonix Crossfit, ce iti pune la dispozitie ceasuri sport, pentru toti cei dragi tie.

Cu siguranta ai un ceas normal acasa, adica fie casual, fie elegant, pe care il porti zi de zi, dar ai unul pentru plimbarile in parc, sau pentru excursiile cu familia la munte, sau pentru activitatile din sezonul verii si nu numai.

Ceasurile Xonix le gesesti la un pret foarte avantajos si accesibil oricarui buzunar, iar raportul pret calitate este unul pozitiv. Mecanismul acestor ceasuri este Miyota, un mecanism folosit in randul altor ceasuri din industria ceasurilor fashion. Materialul folosit este silicon, iar carcasa este un plastic durificat, asadar este foarte usor si il poti purta cu placere si fara prea multe batai de cap cu tinutele sport lejere in care vrei sa te relaxezi si sa iti conometrezi turele de alergat.

Unele dintre ele, cele barbatesti mai exact, au functii multiple ca: conometru, ronograf, Afisaj data, afisaj 2 fusuri orare, ziua saptamanii, luna, alarma, dar si functii  pentru antistatic, antisoc.

Un ceas dame nu are atat de multe functii, este mai simplu ca si design, insa pentru activitati in familie, excursi etc, este indeajuns.

Ceea ce este foarte interesant la acest brad este faptul ca produc si ceasuri de copii, acestea de asemenea inzestrate cu o multitudine de functii. Greutatea lor este una neinsemnificanta, iar ca si design, acestea se prezinta pe diferite culori si modele ce cu siguranta ii vor fi pe plac micutului tau!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Taguri: ceasuri