Cele mai importante echipamente din sfera medicala sunt oferite de Bizmed.ro!

BUCURESTI - 28 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Societatea trebuie sa dezvolte o incredere deosebita pentru sistemul medical deoarece procedeele prin care sanatatea este verificata tin in primul rand de ustensilele sterile si de buna calitate a instituriilor medicale.

Cele mai importante echipamente din sfera medicala sunt oferite de Bizmed.ro!

Pentru a indeplini intodeauna conditiile impuse de normele privind igiena in sistemul medical, magazinul online Bizmed.ro, furnizeaza ustensile medicale necesare procedurilor de recoltare a sangelui. In aceasta categorie puteti gasi seringi simple, seringi Luer Lock si ace Luer Slip proiectate pentru a se potivi pe orice varf de seringa. Sunt concepute pentru a asigura maximul de confort si fiabilitate. Acele au pereti subtiri si lumen larg ce favorizeaza debitul in timpul utilizarii pentru a reduce durerea si a oferi o injectie rapida si usoara.

Sistemul de recoltare sange cu echipamentele din gama Luer Lock este usor de folosit, eficient si permite insertia facila si sigura a acului de recoltare fara a strapunge sau rupe tesutul.  Suprafata acelor este extrem de neteda si siliconata, putand fi folosit cu usurinta fara a produce traumatisme cutanate.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cele-mai-importante-echipamente-din-sfera-medicala-sunt-oferite-de-bizmed-ro