Centre de joaca complexe, Tiny Love!

BUCURESTI - 19 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Misiunea echipei noastre este aceea de a furniza produse conform celor mai inalte standarde de calitate şi siguranta. Alegerea produselor noastre înseamna siguranta chiar și dupa achiziționare.

 Saltea de Joaca Tiny Love 5 in 1 

Lacopii.ro

Magazinul online Lacopii, va prezinta o gama completa de saltele de joaca, multicolore, din diverse materiale, create pentru a incuraja dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala a bebelusului. Saltelutele de joaca ajuta la întarirea muschilor bebelusilor, implicati in functiile motorii de baza.

Tiny Love este mandru sa-ti prezinte noua generaţie de centre de joaca! Centru de joaca Gymini “Mişca si canta” are un design unic care te ajută sa satisfaci nevoile, mereu in schimbare ale copilului tau si de asemenea sa contribui la dezvoltarea abilitatilor acestuia. Poti pozitiona jucariile amuzante cât mai aproape de copilul tau pentru a-l stimula si incuraja sa-si dezvolte coordonarea mana/ochi si dexteritatea manutelor, ajutand-ul sa perceapa mediul inconjurator.

Categorii de varsta recomandate pentru aceasta salteluta:
1-3 luni: Salteluta poate fi pozitionata într-un mod special proiectat pentru statul pe burtica, fapt ce încurajeaza bebelusul sa exerseze ridicarea capului si gatului. Oglinda si conectorul “floricia” stimuleaza bebelsul sa cerceteze si sa se joace.

3-6 luni: Poti muta jucariile simpatice si dispozitivul “floricica” în orice pozitie doresti, pentru a asigura distractia neîntrerupta a micutului tau.

Un covoras de joaca pentru bebelusi, dezvolta functiile motorii de baza, functiile motorii complexe, simturile, limbajul, gandirea si inteligenta emotionala. Modele diverse de covorase de joaca pentru bebelusi de la Tiny Love, va propunem sa alegeti din oferta noastra: Centru de joaca "Insula Maimutelor",Centru de joaca "Loveste si Canta", Centru de joaca 5 in 1 "Misca si Canta".

Aceste produse dezvolta: Simturile, Functiile motorii complexe, Functiile motorii de baza, Limbajul şi comunicarea, Imaginatia si Creativitatea , Gandirea şi EQ-ul (Inteligenta emotionala).

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.