Centru activitati cu MP3 player BANINNI

BUCURESTI - 6 august 2014

Comunicat tip General in Internet

Un criteriu important in alegerea unui produs potrivit, destinat copilului sau nou-nascutului, este, pe langa calitate si pret, acela al potrivirii perfecte cu necesitatile micutului. Magazinul on-line www.lacopii.ro vine in intampinarea schimbarilor ce au loc permanent in viata copiilor, punand la dispozitie o gama de peste 10000 de articole, destinate acestora.

Centru de activitati cu conectare MP3 Hip'N Hop Music Club Baninni

Centru de activitati cu conectare MP3 Hip'N Hop Music Club Baninni

Unic importator in Romania al brandului belgian Baninni, www.lacopii.ro  incearca sa se diferentieze de restul magazinelor on-line si prin calitatea serviciilor oferite. ‘’Acordam consultanta mamelor aflate in etapa de alcatuire a trusoului, livram prin intermediul unei firme de curierat extrem de prompte  si tratam asteptarile parintilor cu consideratia cuvenita, gandindu-ne ca, in aceste momente speciale, toti ar trebui sa-I fim alaturi proaspetei familii’’

‘’Cerintele mamelor sunt tot mai exacte si specifice. Astazi, multe dintre femeile insarcinate acorda atentie calitatii vietii lor, pentru o sanatate viitoare a bebelusului. Dupa cativa ani de experienta in domeniu, nu ne mai surprinde sa constatam ca o viitoare mama  prefera sa asculte in mod constant un anumit gen de muzica, fie ea clasica ori moderna. Pentru a nu intrerupe acest minunat obicei, dupa nasterea copilului, am importat nu numai leagane si balansoare electrice care redau muzica clasica, ci si un model  nou de centru de activitate, care permite conectarea la sistemele MP3 favorite.  Astfel, copilul si mama continua sa impartaseasca momente speciale, in deplina siguranta, utilizand produse dedicate copiilor, si nu adultilor.’’

Centrele de activitate Rhyme Tyme si Hip’n Hop se dovedesc a fi solutia ideala pentru a ajuta un copil sa dezvolte abilitati motorii si cognitive, distrandu-se. Ele pot inlocui – si chiar ar trebui sa o faca – mult temutul dusman comun: televizorul. Concepute anume pentru ei, pentru etape diverse ale varstei,  ii invata pe copii abilitatea de a apuca, de a sta in picioare, de a-si coordona miscarile, de a distinge culorile, de a dansa si, de ce nu?, de a iubi muzica.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.