Cizmele de dama cu aspect retro sunt in voga sezonul acesta!

BUCURESTI - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Purtarea cizmelor cu talpa joasa sau toc scurt nu tine neaparat de regulile vremii. Ele pot fi incaltate si pe timpul primaverii sau la inceput de toamna fara sa parem ridcole, mai ales daca stim sa ne completam look-ul cu piese vestimentare atent alese pentru sezonul respectiv.

Cizmele de dama cu aspect retro sunt in voga sezonul acesta!

Cum temperaturile au inceput deja sa scada, nu ar fi rau sa incepem sa cautam cizme comode care sa se potriveasca cu stilul propriu iar daca achizitionam cat mai curand un model desosebit, il putem punem in picioare inca de pe acum pentru aparitii speciale.

Designer-ii propun pentru sezonul acesta, modele de cizme cu talpa joasa  elegante care au influente grounge cu decupatii sau perforatii, fabricate din materiale solide pentru a da un aspect de incaltamainte militareasca.

Cum moda revine mereu in trenduri, anul acesta suprindem din ce in ce mai multe variante ale cizmelor peste genunchi. Articolul care facea furori prin anii ’80, este la mare cautare iarna aceasta.  Purtarea unor astfel de cizme este usor dificila, deoarece nu se potrivesc cu orice outfit, dar pentru a nu aduna puncte negre la acest capitol, cel mai bine le combinam cu rochite in imprimeuri jucause de marime medie sau pulovere oversize.

Daca vrem totusi sa le incaltam la birou sau atunci cand plecam la scoala, modelele de cizme talpa joasa online ne ajuta sa cumparam tipul potrivit acestor locatii. Le putem asorta cu pantaloni scurti si camasi vintage sau intr-o varianta mult mai seducatoare cu fusta in clos si o jachete de piele.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cizmele-de-dama-cu-aspect-retro-sunt-in-voga-sezonul-acesta