Concurs Bebecarucior.ro

BUCURESTI - 3 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

În perioada 25 noiembrie - 18 decembrie 2012, cu un LIKE si un SHARE puteti castiga unul din premiile oferite, facand astfel o bucurie copiilor dvs, nepotilor dvs sau prietenilor dvs. Extragerea câștigătorului se va desfășura conform regulamentului, pe site-ul www.random.org.

bebecarucior facebook

Concurs Bebecarucior.ro
Puteti castiga unul din cele doua scaune auto pentru copii, scaunul cu sistem isofix Kiwy SLF123, scaunul Coletto Santino, o saniuta Bambino si un set de inginerie Engino.
Pentru inscrierea la concurs accesati pagina de facebook:

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/concurs-bebecarucior-ro