Consumabile de laborator Kima

BUCURESTI - 16 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Tuburile vacutainere sunt intodeauna prezente la recoltarile de sange , in ele colectandu-se materialul recoltat in vederea stabilirii diagnosticului.

Consumabile de laborator Kima

Acestea fac parte din echipamentul medical al oricarei institutii sanitare si sunt printre cele mai utilizate dispozitive din domeniu.

In fiecare spital sau clinica exista vacutainere de diferite dimensiuni si culori care ajuta la o identificare mai buna a tipului de analize efectuat datorita capacului de care acestea dispun.

Magazinul nostru pune la dispozitia dumneavostra vacutinere Kima esentiale in domeniul sanatatii. Acestea sunt disponibile in mai multe variante destinate tipului de utilizare si sunt fabricate din plastic rezistent putand fi folosite pe un interval larg de temperaturi.

Vacutainere cu gel Kima pentru biochimie sunt folosite pentru obtinerea si separarea serului din probele de sange.  Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni care pot fi identificate dupa culoarea capacului care de obicei este rosu sau auriu.


Vacutainerele Kima contin siliciu pentru a activa coagularea probei si un gel care formeaza o bariera intre sangele coagulat si ser dupa centrifugare.
Acest design usureaza flexibilitatea de centrifugare ceea ce duce la o usurare si o eficienta crescuta a muncii in laborator.

Sistemul de recoltare sange vacutest Kima este usor de folosit, eficient si permite insertia facila si sigura a acului de recoltare. In plus, vacutainerele sunt etichetate conform standardelor internationale aplicabile in domeniu facand parte din instrumentarul medical de inalta calitate.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.