Copiii au nevoie de o alimentatie echilibrata la gradinita

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Copiii au nevoie de o alimentatie echilibrata care sa le asigure necesarul de nutrienti pentru a beneficia de o dezvoltare corecta a organismului si de asemenea, pentru o crestere armonioasa. DelArte Catering este compania care ofera servii de catering pentru gadinite si afterschool, realizate prin respectarea celor mai inalte conditii de profesionalism.

Alimentatia copilului intre doi si sase ani este fundatia ce sta la baza dezvoltarii lui ulterioare. Parintii si bunicii se preocupa in mod normal ca dieta celor mici sa fie una echilibrata si sanatoasa, dar ce se intampla atunci cand cei mici sunt la gradinita? Pentru ca o gradinita sau un afterschool care se respecta, ofera servicii de un inalt profesionalism, trebuie sa apleze la o firma de catering in care pot avea deplina incredere, pentru ca cei mici sa beneficieze de o alimentatie corecta.

 

DelArte Catering este o companie ce se bucura de un inalt prestigiu in domeniul serviciilor de catering, bucataria DelArte fiind nu doar delicioasa ci si sanatoasa. Toate preparatele DelArte Catering utilizeaza doar ingrediente naturale, selectionate cu o maxima responsabilitate, pentru ca fiecare client sa se bucure de o masa gustoasa si sanatoasa. Cu DelArte Catering beneficiati de un personal specializat pentru aprovizionare catering, de bucatari specializati in dieta copiilor prescolari si de un meniu personalizat pentru 2 sapatamani fara ca felurile de mancare sa se repete. De asemenea, la noi igiena si calitatea sunt doua atribute de baza pentru a functiona.

 

DelArte Catering va propune o colaborare avantajoasa, pentru ca fiecare gradinita sa se bucure de servicii excelente de catering. Pentru intrebari sau orice fel de informatii despre serviciile de catering pentru gradinite, nu ezitati sa ne contactati:

 

Coordonator Evenimente  -  0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:  021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

VODAFONE:               0733.352.783

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.