Cs-Cart software pentru magazin online

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

CS-Cart este un software complet pentru orice tip de afacere cu vanzare de produse sau prezentare online fara alte costuri suplimentare.

Cs-Cart software pentru magazin online

Aveti la dispozitie template-uri gratuite ce se instaleaza foarte usor. CS-Cart este cea mai bună soluţie pentru construirea unui site de comert electronic de orice dimensiune: de la un magazin mic la un mall virtual.   Un software pentru magazin online pentru orice domeniu de activitate, cu optiuni complete de configurare a modalitatilor de plata si livrare, control inventar, număr nelimitat de produse, instrumente promoţionale si multe alte caracteristici.

Instalarea si configurarea scriptului CS-Cart se poate face in mai putin de o ora. Posibilitatea de adaugare a produselor si a pozelor acestora se face cu usurinta. Pentru instalarea software-lui, configurarea optiunilor, crearea de pagini suplimentare cat si introducerea produselor nu aveti nevoie de niciun fel de cunostinte de programare.

Acest software e-commerce CSCart dispune de modul SEO pentru fiecare pagina sau produs in parte, ceea ce va ajuta pentru o optimizarea a site-ului in motoarele de cautare.

Scriptul Cs-Cart Romania se distribuie in format electronic si nu mai aveti nevoie de niciun modul, addon sau alte scripturi necesare functionarii complete a magazinului online.

CS-Cart software este deja tradus în 8 limbi printre care si limba Romana, permiţându-vă să vizaţi mai mulţi clienţi potenţiali. În cazul în care limba lipseşte sau traducerea nu este facuta pe placul Dvs., se poate adauga sau modifica traducerea respectiva.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru: CS-Cart Professional, CS-Cart Ultimate, CS-Cart Multi-Vendor la preturi foarte bune. Odata ce veti cumpara o licenta Cs-Cart, veti primi licenta si softul ultimei variante disponibile.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.