CS-CART solutia ideala pentru afacerea ta online!

BUCURESTI - 4 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

CS-CART solutia ideala pentru afacerea ta online!

Dezvoltat pe cea mai buna platforma ecommerce CS-CART, este solutia ideala pentru orice tip de magazin online avand o structura simpla si logica care permite utilizarea cu usurinta in cadrul administrarii site-ului.

Folosirea acestuia permite o aranjare ordonata a paginilor web permitand “coafarea" fiecarui element pe care doriti sa-l introduceti sau stilizati. Fie ca aveti nevoie de o categorie noua, vreti sa adaugati imagini noi, sa schimbati preturi pentru anumite produse, sa schimbati anumite bannere, sa adaugati o oferta promotionala sau un articol, panoul de administrare va ofera toate functiile necesare.

Puteti avea la indemana platforma de administrare prin distribuitor CS-CART, oferindu-va un avantaj major in activitatea de zi cu zi fara sa dobanditi numeroase cunostinte de programare.

Alegeti sa va administrati si sa va dezvoltati un magazin online de succes fara sa includeti costuri suplimentare necesare unor activitati de gestionare a site-ului si fiti mereu in pas cu noile functii performante a platformei utilizabile in orice browser.

Solutia pentru orice tip de business este oferita de CS-CART Romania care pune la dispozitie multiple posibilitati de personalizare a unui site la nivelul designului , al culorilor si fonturilor prezente in componenta  lui.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cs-cart-solutia-ideala-pentru-afacerea-ta-online