Cu ce fel de probleme ale tenului se confrunta femeile?

BUCURESTI - 31 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

De la adolescenta si pana la varsta de 30 de ani, se spune ca organismul trece prin diferite etape de regenerare celulara, fapt care lasa urme pe fetele doamnelor in special daca aceastea au tenul sensibil si usor iritabil.

Cu ce fel de probleme ale tenului se confrunta femeile?

Problema multora se declanseaza la pubertate, cand schimbarile hormonale se manifesta intr-un mod constant trecand pielea prin diverse transformari ce afecteaza aspectul tenului. Sebumul in exces sau, din contra o piele prea uscata, contribuie la aparitia acneei, petelor de culoare rosie, punctelor negre si dureroase. O crema pentru ten gras ar putea ameliora situatia celor care se confrunta cu mult luciu al fetei pricinuit de sebumul in exces si ar putea da tenului un alt aspect dupa ce se urmeaza un tratament prescris in general de un doctor dermatolog.

Pe de alta parte, crema matifianta e indicat a fi folosita si ca baza de machiaj pentru acele femei care aplica in mod constant make-up pe piele.

Iar cei care isi simt permanent fata uscata, lipsita de stralucire si luminozitate, ar trebui sa foloseasca o crema pentru ten uscat care hidrateaza constant tesuturile, evitand astfel aparitia ridurilor sau a altor probleme ale tegumentului.

Prin ingrijirea zilnica reducem riscul apritiei a tot felul de afectiuni care nu fac decat sa ne strice ziua sau perioadele mai lungi de timp in care vrem sa aratam impecabil.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.