Cum purtam un ceas de dama?

BUCURESTI - 9 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tu stii sa porti un ceas? Stiu, suna banal sa pun o asemenea intrebare, e chiar ridicol ai putea spune. Ei bine, intreb pentru ca stiu ca sunt multe persoane care nu stiu cum sa poarte ceasul.

ceasuri fossil

ceasuri fossil

Ceasul este un accesoriu special, ce atrage atentia, de aceea este foarte important sa fie purtat corect astfel incat sa avantajeze purtatorul.
Desi in moda nu exista reguli scrise, sunt cateva "must-uri" atunci cand vine vorba despre purtarea ceasurilor de dama. Iata care sunt acestea:

1. Ceasurile de dama se poarta pe mana stanga, pe incheietura mainii; lucru valabil atat pentru ceasuri de dama, cat si pentru ceasuri de barbati. Explicatia? Este una simpla: comoditate si nimic altceva. Cum majoritatea oamenilor sunt dreptaci, purtarea ceasului pe mana stanga este mult mai usoara. Este mai usor sa intorci ceasul, sa ii deschizi/inchizi cureaua sau sa il manevrezi, atunci cand este purtat pe mana stanga.
Un alt argument pro purtatului ceasului pe mana stanga este ca, fiind purtat asa, va fi ferit de eventuale accidente, intrucat mana dreapta este mai folosita decat mana stanga.

2. Dimensiunea cadranului
Pentru ceasurile de dama nu este recomandat niciodata sa se foloseasca cadrane supradimensionale. Femeile sunt delicate si au maini mai mici, iar un astfel de ceas, nu ar avantaja nici o doamna sau domnisoara. Cadranul ceasului nu trebuie sa depaseasca latimea incheieturii mainii.

3. Un alt sfat/regula de care trebuie sa tineti cont, se refera la cat de tare trebuie stransa cureaua unui ceas de dama.
Recomandarea noastra este sa nu strangeti cureaua foarte tare, in primul rand pentru ca nu este bine pentru circulatie, si in al doilea rand pentru ca va ingreuna miscarea mainii.

BestWatch.ro, va ofera ceasuri de dama intr-o varietate de modele si producatori. Ceasurile sunt 100% originale. Veti gasi modele elegante si sport, de la branduri renumite, cum ar fi, ceasuri Fossil, Casio, Guess, Escape, Esprit, etc. Ceasurile de dama prezinta un design rafinat, pline de stil si bun gust.
Alegeti modelul potrivit si pregatiti-va sa impresionati

Pnetru mai multe detalii despre ceasuri originale de dama vizitati magazinul www.bestwatch.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cum-purtam-un-ceas-de-dama