CUM SA ALEGEM UN CARUCIOR PENTRU GEMENI?

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Daca minunea este dubla in viata dvs, si anume asteptati gemeni, alegerea unui carucior gemeni este foarte importanta. Lacopii.ro comercializeaza carucioare gemeni, tip sport cat si carucioare gemeni recomandate de la 0 la 3 ani.

Carucior gemeni

Carucior gemeni

 Alege un carucior pentru gemeni cat mai util posibil.O alegere usoara poti face consultand echipa noastra, lacopii.ro 

Lacopii.ro

Daca minunea este dubla in viata dvs, si anume asteptati gemeni, alegerea unui carucior gemeni este foarte importanta. Lacopii.ro comercializeaza carucioare gemeni, tip sport cat si carucioare gemeni recomandate de la 0 la 3 ani.Magazinul nostru propune spre vanzare carucioare gemeni ieftine cu dotari la standarde inalte si marci cunoscute : Carucioare gemeni Hauck, Carucioare gemeni Bertoni, Carucioare gemeni Inglesina, Carucioare gemeni Brevi, Carucioare gemeni Peg Perego, Carucioare gemeni Jane.

Carucioare gemeni tip side by side (duo) – sunt cele mai comune carucioare pentru gemenii si constau in doua carucioare „lipite” intre ele. Acestea au avantajul de a se comporta ca doua carucioare normale, uneori fiecare avand functii independente de reglare a scaunelor.Totusi, aceste carucioare gemeni tind sa fie foarte late, iar cel mai mare disconfort este atunci cand trebuie sa se intre cu el in lift, pe scari, in magazine sau chiar si pe unele trotuare. Carucioare tip trenulet (Tandem / Twin) – acestea sunt acele carucioare ce au scaunele unul in fata celuluilalt, fiind foarte utile atat pentru gemeni, dar si pentru copii cu varste apropiate. Acestea au avantajul de a fi inguste, incapand pe majoritatea trotuarelor si culoarelor din magazine, dar sunt mai greu de manevrat, in special in curbe, iar unii parinti spun si ca ar fi mai instabile, chiar si cele cu trei roti.
In alegerea acestui tip de carucioare trebuie sa tineti cont de urmatoarele criterii:
-Cum una dintre cele mai mari provocari este manevrarea in spatii inguste, verificati dimensiunea usii, liftului, intrarii in casa sau in bloc si a altor zone pe unde veti utiliza caruciorul. Luati un carucior care sa nu va faca probleme in acest sens (de exemplu un carucior mai ingust sau care se poate plia cu usurinta).
-Nu multe carucioare pentru gemeni se pot folosi inca de la nastere, majoritatea fiind utilizabile cand gemenii au peste 6 luni sau cand aveti copii de varste apropiate (numai unul sub 6 luni).
-Multe trotuare sunt inguste sau, din cauza masinilor parcate, devin inguste. Inainte de a cumpara un carucior analizati pe unde o sa utilizati caruciorul si daca o sa puteti sa il manevrati usor (nu uitati ca un carucior dublu are intre 15 si 20 de kg si o latime de aproximativ 80 cm)
-Pentru ca fiecare copil este diferit si are nevoie de lucrui diferite, este bine sa cumparati un carucior care ofera optiunea de rabatare independenta a spatarelor.
-Daca aveti doi copii care au o diferenta de varsta mai mare, exista si o multitudine de accesorii pentru carucioare ce permit folosirea caruciorului pentru ambii copii. Astfel, puteti sa atasati o treapta pentru al doilea copil sau un dispozitiv tip scaun ce permite copilului sa mearga atat stand in picioare, cat si in sezut.
Majoritatea au urmatoarele caracteristici: potrivit pentru bebelusi incepand cu 0+ luni,3 pozitii de inclinare a spatarului, sistem de strangere cu ajutorul unei singure maini, suporturi picioruse reglabile, bara protectie detasabila, cos de depozitare spatios roti fata pivotante, fixabile,  copertina comuna pentru cele doua scaune.Alegerea unui carucior pentru gemeni o puteti face in magazinul online Lacopii.ro.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.