Cumpararea unui aparat de supraveghere pentru bebelus

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Majoritatea parintilor nu-si imagineaza viata fara un aparat de supraveghere pentru cel mic, mai ales daca locuiesc intr-o casa mare. Un aparat de supraveghere permite parintilor sa-l asculte sau chiar sa il vada pe cel mic atunci cand sunt in alta camera, oferindu-le liniste stiind in orice moment daca cel mic plange sau e treaz.

switel bcc58

switel bcc58

Exista de asemenea si aparate de supraveghere cu senzori care pot detecta miscarile celui mic, chiar si respiratul. O alarma suna daca nu este detectata nici o miscare pe o perioada scurta de timp.

Aparatele de supraveghere pentru bebelusi difera in functie de modelul ales, dar o sa aiba un minim de doua unitati, una care se plaseaza in camera unde doarme bebelusul (si de acolo transmite sunetele pe care cel mic le face la cealalta unitate a aparatului), si a doua unitate, care va fi pozitionata in apropierea ta.

La ce caracteristici ale acestuia trebuie sa ma uit?

Cand vrei sa cumperi un aparat de supraveghere pentru bebelus, uita-te dupa urmatoarele caracteristici:
-Lumini speciale pentru miscare sau sunete: unele aparate au lumini speciale care iti arata daca cel mic face zgomot, astfel poti sa il controlezi fara sa ai volumul ridicat.
-Canale  duble: o gama larga de canale reduce interferenta aparatului si imbunatateste receptia.
-Optiunea de a fi ascultat de copil: unele aparate au optiunea ca si unitatea parintilor sa poate fi folosita in a comunica cu cel mic.
-Senzor de temperatura: iti spune care este temperatura din camera copilului si este o caracteristica foarte utila daca iti faci des griji ca cel mic sa nu se incalzeasca prea tare.
-Placa cu senzor: unele aparate au o placa care se pune sub salteaua patutului si activeaza o alarma daca bebelusul nu se misca sau daca nu mai respira.
-Optiuni de incarcare folosind curent sau baterie. Acest lucru iti permite sa conectezi aparatul la o retea de alimentare sau la o baterie, fiind util mai ales atunci cand calatoresti cu cel mic.
-Lumina de noapte pe unitatea din camera bebelusului: Luminile de noapte ofera o stralucire confortabila pentru dormitorul copilului.
-Avertizare pentru nivel de baterie scazut sau in afara razei: acest lucru iti permite sa stii daca unitatile aparatului sunt plasate la o distanta corespunzatoare incat sa permita o receptie buna.

Interfoane bebelusi si videofoane bebelusi se poate achizitiona de la www.bebecarucior.ro la cele mai bune preturi si veti primi transort gratuit pentru Bucuresti.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!