Da-i unei femei pantofii potriviti…

BUCURESTI - 24 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Se spune ca daca dai unei femei pantofii potriviti vei avea atat tu cat si ea o zi perfecta! Femeile adora sa cumpere si sa detina o colectie impresionanta de pantofi pe care sa ii asorteze in fiecare zi cu alte si alte tinute.

Da-i unei femei pantofii potriviti…

La birou, la o petrecere, la iesirile in oras, la un concert sau o expozitie de arta, pantoful ofera un aer chic, sexy si senzual daca este combinat cu outfitul potrivit evenimentului sau locatiei.

Pentru sezonul acesta, designerii contureaza mai multe modele de pantofi care sa se incadreze in trendurile lansate de curand la saptamana modei de la Paris.  Astfel regasim o noua abordare pentru pantofi cu platforma, apreciati pentru inaltimea lor si pentru puterea cu care desavarsesc frumusetea piciorului. Acest model pare iubit de catre doamnele care vor sa para mai inalte intr-o pereche de pantofi cu toc comoda si “prietenoasa” cu degetele ei.

Tot la celebrul festival de moda, am observat si notorietatea de care se bucura celebrii pantofi Stiletto. La urma urmei, ei reprezinta pantoful clasic care nu se va demoda niciodata si care va avea mereu locul sau in moda. Pentru a purta un pantof de acest fel, trebuie sa ai atitudine, o silueta de invidiat si multe haine care sa vina perfect in completarea acestora.

Sa nu uitam ca pantofii Stiletto au fost purtati de-a lungul timpului de adevarate sex-simboluri feminine precum: Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Liz Taylor, Cindy Crowford si multe alte femei ce au ramas pana in prezent etaloane ale frumusetii absolute.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.