De ce sa apelam la o firma de catering.

BUCURESTI - 4 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Servicii profesioniste de catering pentru companii – DelArte Catering

Delarte Catering

Delarte Catering

 Serviciile DelArte Catering acopera o plaja variata in sfera serviciilor de catering si cantina, putand organiza mese festive, petreceri corporate, bufet suedez sau asigura mese pentru angajati ori pentru copii din diverse gradinite sau after school. 

Delarte Catering

DelArte Catering este prima companie de catering din Romania certificata HACCP, cu o experienta de 8 ani in domeniul organizarilor de evenimente si a serviciilor de catering de exceptie. Noi oferim companiilor care doresc sa organizeze un eveniment, posibilitatea de a beneficia de unul cu adevarat reusit, lasand totul pe mana expertilor. Fie ca este vorba de receptii, workshop-uri, conferinte, sedinte, aniversari de firma, training-uri sau team building-uri, DelArte Catering este alegerea pe care va puteti baza cu adevarat.

 

Compania noastra se mandreste cu un portofoliu impresionat de clienti foarte importanti, pentru care am organizat evenimente ce s-au dovedit de fiecare data a fi un succes. Imaginea companiei noastre, angajatii, serviciile si meniurile puse la dispozitie, toate sunt cu adevarat impecabile. Pentru ca dorim sa ne pastram prestigiul, fiecare eveniment este organizat respectand cele mai inalte standarde de profesionalism.

 

Utilizam cunostintele si experienta bogata in domeniul serviciilor de catering pentru a evolua in mod constant. Astfel ca, la ora actuala am ajuns sa ne mandrim cu meniuri, logistica si servicii aditionale de cea mai buna calitate. Meniurile noastre sunt foarte variate, sofisticate si delicioase, preparate de bucatari iscusiti, cu o vasta experienta in domeniu. Noi utilizam doar ingrediente naturale si proaspete, pentru ca evenimentul organizat de dumneavoastra sa beneficieze de preparate absolut delicioase.

 

Pentru mai multe informatii despre catering pentru companii, meniuri, organizari evenimente si mai ales cotatii de pret, nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55 

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                    

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.