Depozitul Miras ofera otel beton fasonat si fier beton fasonat

BUCURESTI - 17 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tăierea și îndoirea barelor de otel in vederea efectuarii procesului de fasonare va fi făcută folosind mașini și dispozitive speciale in funcție de lungimea și diametrul barelor, numai in depozitele special amenajate pentru astfel de activitati industriale.

Depozitul Miras ofera otel beton fasonat si fier beton fasonat

Miras efectueaza fasonare fier beton prin tehnici implementate de echipa noastra la care se adauga experienta producatorilor cu care lucram de ani de zile si mentinem pe piata acele produse metalurgice care sunt necesare in constructiile civile si industriale.

Suntem prima companie de pe piata, specializata in fasonari si fasonari otel beton, necesare atunci cand lucrarile trebuie duse la bun sfarsit in termenii stabiliti initial.

Prin fasonarea otelului beton se economiseste timpul petrecut pe santier, ajutand astfel la grabirea finalizarii executiei iar cei ce s-ar fi ocupat de aceasta latura a constructiei isi pot manifesta munca in montarea otelului fasonat. Fierul beton fasonat se livreaza in manunchiuri etichetate, asigurand astfel identificarea faciala a fiecarei marci.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.