Descopera magazinul online de birotica si papetarie Zenon.ro!

BUCURESTI - 8 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fie ca ai nevoie de o tabla magnetica, un flipchart, un whiteboard, plannere, panouri pluta, aviziere, table interactive sau display-uri de prezentare, noi iti pune la dispozitie produse de papetarie si birotica de la cei mai renumiti producatori, la preturi foarte mici.

Flipchart

Flipchart

Sa sustii o prezentare interesanta si eficienta poate fi destul de dificil. Pe Zenon.ro, magazin online de birotica si papetarie, gasesti tot ce ai nevoie, de la tabla magnetica pentru conferinte si  prezentari, la tabla magnetica cu rama de lemn sau aluminiu, whiteboard mobil, whiteboard magnetic rotativ cu 2 fete, whiteboard triptic, pana la tabla magnetica de sticla sau in diverse culori.

Indiferent ce model de whiteboard sau tabla magnetica ai nevoie, ai de unde alege, fiecare dintre produsele noastre asteapta sa-si gaseasca utilitatea in biroul sau spatiul tau de lucru. Zenon va recomanda sa optati pentru modelul de tabla magnetica care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

Pentru tablele magnetice va oferim o garantie cuprinsa intre 3 si 15 ani in functie de model si producator. Noi comercializam cele mai cunoscute marci de tabla magnetica, de la Optima, Visual, Smart, Smit, BI-OFFICE si altii, si va oferim  cele mai bune preturi .

Flipchart-urile  reprezinta suportul ideal pentru a-ti comunica ideile in fata studentilor, colegilor sau a superiorilor. In oferta noastra veti gasi flipchart-uri magnetice cu scriere pe hartie sau direct pe suprafata magnetica, fixe sau mobile, extensibile sau cu brate laterale, de la producatori renumiti precum Herlitz, Leitz, Optima, Smart sau Smit.

Majoritatea au un design tip sevalet ce iti permite sa le strangi, pentru a fi transportate mai usor. Totodata, exista modele care vin echipate cu roti, ce sunt ideale pentru salile de clasa din scoli sau alte locatii. Toate flipchart-urile noastre beneficiaza de minim doi ani garantie astfel incat afacerea ta sa fie in siguranta.

In cei 10 de ani de existenta am acumulat experienta in anticiparea nevoilor tale, astfel incat lansam periodic noi produse originale si de calitate care asteapta sa le incerci. Punem accent pe incredere si ne face placere sa facem promisiuni pentru ca le onoram.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.