Despre serviciile de catering in gradinite si afterschool

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Alimentatia joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste dezvoltarea si cresterea copiilor.

Catering pentru gradinite  -  www.delartecatering.ro

Catering pentru gradinite - www.delartecatering.ro

 Mens sana in corpore sano 

Proverb latin

Beneficiati de servicii excelente de catering pentru gradinite

 

Delarte Catering va pune la dispozitie servicii excelente de catering pentru gradinite si afterschool, preparatele oferite de noi fiind de o inalta calitate, proaspete si sanatoase, realizate de bucatari specializati in dieta copiilor prescolari. Conditiile noastre de igiena sunt maxime, iar aprovizionarea si transportul alimentelor sunt realizate de persoane specializate.

 

 Cei mici au nevoie de o alimentatie echilibrata, care sa satisfaca necesarul caloric ce ofera celor mici energia necesara. Copiii au nevoie sa beneficieze intotdeauna de o alimentatie sanatoasa si rationala. Delarte Catering pune accent pe calitate si mai ales pe sanatate. Din grija pentru cei mici, toate alimentele noastre sunt realizate din produse atent selectionate, peparate de bucatari cu experienta si cunostinte in domeniul alimentatiei copiilor.

 

Delarte Catering respecta la cel mai inalt nivel normele de igiena impuse in acest domeniu, detine certificare HACCP ceea ce reprezinta garantia pentru o mancare sanatoasa, si de asemenea realizeaza analize bilunare pentru siguranta deplina a alimentelor si a apei potabile. Cu noi, alimentatia celor mici este cu siguranta sanatoasa si echilibrata. Meniul este fix ( mic dejun + gustare + pranz + desert + fruct ) = de la 12 lei – pana la 16 lei daca se doresc produse sau gustari suplimentare.

 

Atunci cand doriti mai multe informatii despre segmentul societatilor ce ofera servicii de catering pentru gradinite, nu ezitati sa accesati www.delartecatering.ro, sau sa ne contactati telefonic:

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                    

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

 

 

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.