Din 2015, te asteptam la noul sediu Office Direct

BUCURESTI - 28 decembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Incepand cu luna ianuarie 2015, Office Direct isi schimba sediul! Noua locatie Office Direct se afla in Str. Martisor nr. 22, sector 4, Bucuresti.

Magazinul Office Direct iti propune o gama diversificata de articole pentru birou sau scoala, la cele mai avantajoase preturi.

Dintre toate produsele vandute de magazinul de papetarie online enumeram:
Sisteme de Comunicare si Prezentare – in topul celor mai cautate se afla tablele magnetice, flipchart-uri, panouri pluta, aviziere, ecrane de proiectie, ecusoane si altele
Acesorii de Birou: de la capsatoare si perforatoare, pana la casete chei, casete bani sau seifuri
Produse din Hartie: gama este foarte complexa – uzuala hartie copiator sau pentru imprimanta, calc, pana la registre sau repertoare etc
Organizare si arhivare: bibliorafturi, dosare diverse modele, mape si multe altele
Tehnica de Birou: comanzi simplu si rapid o multime de echipamente pentru utilizare frecventa la birou (ghilotine, distrugatoare de documente etc) dar si masini speciale pentru finisarea documentelor
Instrumente de scris – indispensabile in orice birou sau la scoala, te asteapta o gama foarte variata

Pe langa consumabilele de birou, Office Direct mai comercializeaza: cartuse compatibile si originale la cele mai avantajoase preturi pentru tine, precum si articole pentru scoala, ce poarta semnatura unor producatori de renume mondial.

Nr.1 in Papetarie Online?

Da, suntem nr. 1 online in domeniul papetariei! Cum a fost posibil? Echipa Office Direct este in permanenta atenta la lucrurile simple, dar esentiale: calitatea produselor comercializate, corectitudinea in politica de preturi, recompensarea clientilor fideli, livrararea prompta intr-un interval de 24-48 ore, cu transport gratuit (comenzi peste 150 lei pentru Bucuresti si mai mari de 300 lei – in provincie).

Vrei sa ridici chiar tu produsele de care ai nevoie? Te asteptam la sediul nostru din Str. Martisor. Ai posibilitatea de a vizualiza articolele care te intereseaza si de le cumpara pe loc.

Modalitatile de plata acceptate sunt: ramburs la livrare, ordin de plata, card bancar – plata online.
Filosofia companiei ramane in continuare Cel mai bun raport pret-calitate pentru produsele oferite!

Multumim tuturor clientilor nostri pentru increderea acordata. Fara ei nu am fi putut ajunge aici, Office Direct fiind in acest moment cel mai popular magazin online de papetarie.
Obiectivul nostru ramane in continuare oferirea solutiilor complete in materie de papetarie si birotica.

Va asteptam cu drag si va uram cumparaturi placute pe www.officedirect.ro!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.