Echipamente Multifunctionale pentru Biroul Tau la cateva click-uri distanta!

BUCURESTI - 7 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Iti doresti un magazin online de unde poti comanda rapid, in deplina siguranta produsele indispensabile de la birou?

Laminator si trimmer OLYMPIA A240

Ai nevoie de un trimmer pentru hartie? In acelasi timp, ti-ar fi de mare ajutor si un laminator pentru documente?
Ca sa-ti fie mai simplu, iti propunem functiile unui laminator si ale unui trimmer intr-un singur aparat:
Laminator si trimmer OLYMPIA.
Pentru ca documentele tale pot avea dimensiuni variate, ai posibilitatea de a comanda unul pentru format A4 sau pe cel potrivit documentelor format A3.

Cele doua modele de aparate OLYMPIA: Combo A240 (format A4) si A340 (format A3) au un design modern si compact si se recomanda pentru documente, dar si pentru fotografii, diferite grafice, carti de vizita. Sunt produse import Germania si beneficiaza de o garantie de 12 luni.

Ca laminator, aceste echipamente au un timp de incalzire scurt - 4-6 minute, iar foliile de laminare acceptate sunt cele cu grosimi intre 80 si 125 microni; in caz de supraincalzire, aparatul se inchide in mod automat. Este dotat cu 2 role presoare.

Trimmer-ul are disponibile 3 tipuri de cutite: pentru taiere dreapta, ondulata si microperforare.

In plus, aparatele mai au o functie incorporata: rotunjire colturi, cu care creezi un aspect perfect pentru  documentele tale.

Tot din categoria de produse de Tehnica de birou, mai poti comanda: aparate de indosariat – cu spira metalica, aparate indosariere termica, ghilotine pentru hartie, distrugatoare documente, testere bancnote, diverse aparate pentru finisare documente, accesoriile necesare pentru indosarierea documentelor, si altele.

O gama completa de echipamente pentru birou
Indiferent de nevoile tale in materie de tehnica de birou, la Office Direct gasesti cel mai bun raport pret-calitate!
Am selectat echipamente pentru birou de calitate, de la producatori renumiti in domeniu! Descopera in magazin avantajele de a comanda online produse de birotica si papetarie!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/echipamente-multifunctionale-pentru-biroul-tau-la-cateva-click-uri-distanta