Ecrane de Proiectie – noi modele pe officedirect.ro

BUCURESTI - 24 decembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Specialist in vanzarea de Sisteme de Afisare si prezentare, magazinul online Office Direct si-a imbogatit oferta de produse cu o serie de modele noi de ecrane de proiectie. Modelele noi propuse apartin marcii poloneze 2x3: ecrane de proiectie pe trepied (varianta eco) si de perete, electrice.

Ecran proiectie trepied 2x3

Ecran proiectie trepied 2x3

Compania si, totodata brandul 2x3, este recunoscuta la nivel international. Aceasta produce si comercializeaza sisteme de afisare in Europa, dar si in America, iar produsele se disting prin rezistenta si calitate inalta. Oferta de produse 2x3 este foarte diversificata si include: de la table magnetice, flipchart-uri, panouri de pluta, aviziere, pana la mobilier de prezentare si diverse accesorii.

In functie de spatiul unde se doreste montarea ecranului, ai la dispozitie mai multe variante de dimensiuni.
In aceeasi sectiune de articole de afisare, sunt disponibile pentru comanda si un indicator laser, dar si doua modele de videoproiectoare cu un foarte bun raport pret-calitate.

Ecranele 2x3 din oferta Office Direct au un foarte bun raport pret-calitate, sunt usor de montat si de transportat, iar cele pe trepied sunt foarte stabile.

Ecranele de proiectie sunt perfecte pentru utilizare in scoli, companii si chiar pentru acasa.

Ecrane de proiectie si alte sisteme de prezentare pentru institutii de invatamant sau companii

La capitolul articole de prezentare, venim in intampinarea celor interesati cu cele mai bune variante de produse: table magnetice (simple albe, triptice, ceramice), flipchart-uri (simple, mobile sau cu brate laterale), whiteboard mobil multifunctional, table interactive, aviziere, plannere magnetice. Nu lipsesc nici accesoriile indispensabile utilizarii tuturor acestor sisteme de afisare: alege si comanda magneti pentru whiteboard, rezerva hartie pentru flipchart, markere speciale pentru aceste produse, burete magnetic, produse speciale pentru curatarea suprafetei magnetice si diverse suporturi...
 
Orice ai nevoie pentru echiparea biroului, alege officedirect.ro
De la banalele capsatoare si perforatoare, pixuri si tot soiul de hartie pentru diferitele tale proiecte, o multitudine de produse de Tehnica de birou, pana la echipamente speciale pentru biguire, microperforare si chiar Rechizite scolare, toate sunt disponibile pentru a fi comandate atat online cat si telefonic.

Opteaza pentru Office Direct si beneficiezi de o multime de avantaje, dintre care: cele mai avantajoase preturi de birotica si papetarie, livrare prompta in orice localitate din Romania, discount-uri personalizate in functie de valoarea comenzilor si chiar transport gratuit. Vezi toate detaliile pe pagina noastra web www.officedirect.ro!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.