Eleganta doar la un simplu pas, cu ceasurile Metropolitan de la GUESS

BUCURESTI - 13 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In ziua de azi si defapt de o buna bucata de vreme ceasurile pe langa necesitate au devenit si un moft, de ce spun “moft”?!

Eleganta doar la un simplu pas, cu ceasurile Metropolitan de la GUESS

Simplu, pentru ca acum, atunci cand ne alegem un ceas, pe langa buna functiune a acestuia care ne intereseaza in mod deosebit, exista si alti factori ce ne determina daca sau nu sa cumparam respectivul ceas, factori probabil determinati de difersitatea modelelor de ceasuri existente.

Ceasul a devenit mai mult ca orice un accesoriu, ce are ca plus si utilitatea de care da dovada, si ca de la orice accesoriu, avem mai multe cerinte de la ceasuri decat functionarea perfecta a acesora. Trebuie, pe langa functionarea perfecta sa ni se potriveasca, fie ca vorbim de masura, fie de design,trebuie sa fim siguri de originalitatea acestuia si o multitudine de alte criterii de care tinem cont.

Guess Romania va aduce in atentie colectia de ceasuri barbatesti Metropolitan, ce este compusa din ceasuri destul de simple si in acelasi timp elegante perfecte pentru barbatii care cer aceste doua lucruri de la un ceas, pentru cei ce poate lucreaza la birou si sunt nevoiti sa adopte o tinuta casual/elegant, unul dintre ceasurile din aceasta colectie va fi perfect pentru el.

Aceste ceasuri barbatesti pot fi purtate atat cu tinute casual cat si cu tinute elegante, ca de exemplu un costum, iar pentru ca pe ceasul oficial GUESS, Ceasmania.ro gasiti aceste ceasuri pe diferite culori ( cureaua ) vi-l puteti alege pe cel ce are nuanta favorita.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.