Eleganta printr-un singur ceas!

BUCURESTI - 7 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ceasul din noua colectie HIGHRISE de la Guess, este de-a dreptul fermecator, si cred ca pe gustul tuturor.

Eleganta printr-un singur ceas!

Cei de la Guess Romania, continua sa ne surprinda prin alegerea de modele foarte frumoase si aparte din colectiile aparute. Ceasul din imagine este un ceas elegant, care poate fi purtat cu usurinta de domni care au ca si tinuta zilnica costumul barbatesc sau camasa in combinatie cu o pereche de pantaloni eleganti.

Asadar pentru ca vorbim de ceasuri barbatesti, va pot spune ca acesta este doar unul dintre modelele ce ni s-au parut deosebite, dar exista o intreaga lista de ceasuri diferite ca si design, ca si stil, dar si ca material. Veti gasi ceasuri cu bratara drept curea, cu curea din piele, dar si din silicon pentru cei ce prefera ceasurile usoare si au un stil vestimentar casual/sport.

Ceasul HIGHRISE este de asemenea deosebit, prin ppietricelele imp0lementate in interiorul cadranului care sunt din cristal de 0.005 carate, si care ii dau o stralucire frumoasa, si il completeaza perfect.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.