Epilatul cu ceara- cea mai traditionala metoda

BUCURESTI - 4 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Epilarea reprezinta cea mai veche metoda de infrumusetarea, datata inca dinaintea erei noastre, cunoscandu-i-se originile in Egiptul Antic unde femeile indepartau parul nedorit de pe corp cu un amestec obtinut din miere si rasina de palmier.

Epilatul cu ceara- cea mai traditionala metoda

Epilarea cu ceara traditionala reprezinta varianta utilizata cel mai frecvent de catre doamne deoarece se desfasoara rapid, indeparteaza suprafete mari de par iar ritmul cresterii acestuia este unul lent, lucru pentru care aceasta metoda a devenit destul de apreciata. In ciuda faptului ca este dureroasa, epilarea in acest mod ofera un luciu aparte pielii smulgand din radacina firul de par, evitandu-se astfel cresterea lui sub piele.

Pentru cele care prefera epilatul cu ceara de unica folosinta este indicat ca textura firului de par sa fie una subtire si fina precum si sensibilitatea pielii scazuta, deoarece proprietatile acestui produs nu au capacitatea de a smulge cu putere firele groase si scurte.

Inovatia in domeniu infrumusetarii a permis lansarea pe piata a produselor de ceara de epilat discuri care se vand la set si sunt perfecte pentru cele care iubesc cosmetizarea in propriul camin. Se pot alege arome diversificate, in functie de preferinte care acopera cu succes mirosul de ceara incalzita.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.