Folositi tehnologia performanta a sistemelor tip DVR

BUCURESTI - 3 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Magazinul online Comod.ro, specializat in sisteme performante de supraveghere, va pune la dispozitie diferite modele de DVR prin care un intreg sistem coopereeaza in vederea asigurarii unei protectii sporite.

Folositi tehnologia performanta a sistemelor tip DVR

Dvr-ul este o consola cu functii multiple care inregistreaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere, functionand independent, printr-o sursa de conectare la internet.

In functie de suprafata pe care doriti sa o puneti sub observatie, modele de DVR se claseaza in mai multe categorii. Pentru spatii mici care intrunesc conditii de aglomerare sau o atentie sporita este indicat sa folositi un DVR- 4 canale care are o rezolutie de afisare excelenta si o inregistare rapida iar daca suprafata se desfasoara in plan vast veti avea nevoie de modelul de DVR- 8 canale care se gaseste pe site la pretul incepand cu 229,00 lei.

Achizitionarea unui asemenea sistem care acumuleaza datele intr-un timp record, oferind o calitate buna a imaginilor, se dovedeste o investitie buna pe care merita sa o aveti in caminul dumneavostra.

Iar daca va surade ideea unui dispozitiv cu adevarat performant care sa tina sub supraveghere spatii largi si intinse, va recomandam un DVR- 16 canale ce foloseste compresie - H.264, MPEG-4 Part 10, sau AVC.

Imaginile stocate peun asemenea DVR pot fi vizualizate in timp real de pe telefonul mobil, tableta, laptop sau desktop.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/folositi-tehnologia-performanta-a-sistemelor-tip-dvr