Fossil- un brand in continua dezvoltare

BUCURESTI - 3 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ceasul este utilizat ca accesoriu de foarte mult timp, renuntandu-se treptat la instrumentrul cu care timpul se masoara si insusindu-si tot mai mult calitatea de piesa necesara in completarea unei tinute.

Fossil- un brand in continua dezvoltare

Desi observam multe persoane ce poarta ceas, constatam ca acestea verifica telefonul mobil in aflarea orei, lucru care pentru producatorii de ceasuri din intreaga lume, ii determina sa lanseze modele mai versatile si mai practice care sa poata inlocui in scurt timp acest obicei prost.

De ce sa consulti un gadget futurist ca sa afli ora cand la mana porti o adevarata bijuterie care are o istorie si un trecut deosebit?

Cei care au venit mereu cu modele inovatoare care sa cucereasca si cel mai pretentios public au fost fondatorii de ceasuri Fossil, renumiti pentru faptul ca au indraznit sa creeze piese din granit, lemn, piatra si binecunoscutul silicon. Ideile lor au fost imbratisate cu succes in lumea intreaga iar marca, are in prezent numerosi fani care asteapta cu sufletul la gura lansarea unui nou produs sau strang constant bani pentru intregirea unei colectii ce-i pasioneaza.

Datorita acestei avalanse de cereri, designer-ii brandului s-au gandit sa lanseze si colectii de bijuterii Fossil care sa adauge stil si eleganta unor tinute sau sa vina perfect in completarea ceasului. Astfel regasim foarte multe bratari, inele si coliere ce poarta numele brandului ce sunt dorite de cat mai multe femei cat si barbati deopotriva.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.