Ghid alegere camere de supraveghere exterior

BUCURESTI - 25 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Pe site-ul www.comod.ro gasiti o gama larga de camere de supraveghere exterior din import propriu la cele mai bune preturi de pe piata.

Camere de supraveghere exterior

Camere de supraveghere exterior

Stim ca majoritatea utilizatorilor nu sunt obisnuiti cu acest domeniu de aceea va prezentam mai jos un mic ghid de alegere a acestor produse:
Ghid de alegere camere de supraveghere exterior:
Camerele de supraveghere sunt disponibile în mai multe versiuni in functie de IR si rezolutia video.
Exista mai multe caracteristici care fac diferenta dintre aceste camere. Ca regula generala, exista 4 criterii principale care trebuie analizate înainte de a alege cea mai buna camera de supraveghere de exterior:
1 - Tipul de carcasa: Bullet sau Dome
Luati în considerare pozitia de montaj.
2 - Iluminator IR pe timp de noapte: 10/20/30/40/60 m.
Luati in considerare dimensiunea zonei care urmeaza sa fie monitorizate si distanta pana la obiectivul ce urmeaza a fi supravegheat.
3 - Rezolutie video: 800 / 1200TVL, AHD 720P si 1080P AHD
Aici trebuie sa se tina seama de buget si tipul DVR-ului folosit.
4 -Tipul lentilei:
Camere de supraveghere exterior cu lentile fixe (camere pana la 10/30 m. IR)
Toate camerele de supraveghere exterior sunt dotate cu un obiectiv adecvat, care este în concordanta cu intervalul de iluminare IR si potrivite pentru aplicatii comune.
Camerele mici, cu IR-ul 20 m., vin cu o lentila de 3.6 mm.cu unghi larg, care este foarte bun pentru vizualizare pe distante scurte.
Camera de supraveghere exterior cu lentila varifocala:
Lentilele varifocale le intalnim la camerele care au bataia tunului cu IR de peste 30m.
Gama de camere de supraveghere exterior cu lentile varifocale au unghiul ajustabil de la 2,8 pâna la 12 mm.
Utilizatorul poate modifica unghiul de vizualizare al camerei pentru a se potrivi perfect dimensiunii zonei de monitorizare.
Reglarea unghiului larg, cum ar fi 2.8..4 mm, sunt ideale pentru zonele interioare, mici sau vedere panoramica, în timp ce distanta focala mai mare este mai buna pentru supravegherea la distanta lunga.
La aceste camere unghiul de vedere si focalizarea obiectivului poate fi setata manual prin rotirea 2 suruburi amplasate în exteriorul carcasei camerei in partea inferioara.
Va rugam acordati timpul necesar pentru a regla lentilele camerelor dvs., deoarece acest lucru este important pentru calitatea video finala a sistemului dvs. CCTV.
Mecanismul interior de reglare a lentilelor camerelor de supraveghere din oferta noastra, este format din roti dintate din metal, mult mai durabile si mai fiabile decât inele de plastic mai ieftine utilizate în mod normal de majoritatea celorlalti producatori.
Firma noastra va ofera suport tehnic gratuit pentru a face cea mai buna alegere conform necesitatilor Dvs.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.