Ghid de cumparare saniute copii

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Anotimpul friguros este asteptat de mii de copii. Folositi acest ghid de cumparare saniute copii pentru a garanta distractia familiei.

Cand familia se pregateste pentru iarna este indicat sa va achizitionait cele mai noi modele sa saniute copii care garanteaza comfortul si siguranta copiilor. Cei mici nu se plictisesc niciodata de plimbarile cu saniuta. Magazinele de specialitate ne pun la dispozitie o gama larga de sanii din plastic, metal sau lemn.

Pentru a alege modelul cel mai performant din aceste vehicule pentru copii trebuie sa luati in considerare urmatorii factori precum: varsta si greutatea copiilor, greutatea saniutei, materialul saniutei respectiv siguranta saniutei.

Cele mai moderne saniute pentru copii cu centura sunt recomandate copiilor mai mici. Aceste sanii nu prind o viteza prea mare si asigura sanatatea micutului. Considerati varsta copiilor inainte de a investi intr-un astfel de vehicul. Pentru copii cu o varsta peste 3 ani producatorii au creat sanii tip plansa sau bob. Aceste modele de sanii pot fi controlate si manevrate de copii mai mari.

Achizitionati saniute copii in functie de greutatea copiilor. Daca doriti sa va dati cu sania impreuna cu copilul dumneavoastra ar fi indicat sa cumparati o sanie dubla. Saniile cu o greutate mai redusa nu vor prinde viteza mare. Prin consecinta alegeti produse mai usoare pentru copii mai mici si mai grele pentru cei mari. Evitati riscul de accidentare prin adaptarea greutatii saniei la varsta copiilor.

Materialul din care a fost fabricata saniuta poate influenta durabilitatea si calitatea acestui vehicul. Magazinele va ofera o selectie larga de saniute copii din lemn, plastic, vinilin si metal. Modelele confectionate din vinilin sau plastic sunt mai usoare si nu vor cauza accidentari grave daca copilul se rostogoleste sau cade. In cazul saniutelor din otel, lemn sau aluminiu rezistenta este mai ridicata dar si masura accidentarii daca copii se rostogolesc.

Parintii care vor sa investeasca in saniute clasice pot opta pentru saniute copii cu sfori in fata. Insa modelele mai noi de saniute sunt dotate cu manere de prindere sau chiar si cu un volan. Aceste detalii ofera siguranta copilului in timpul distractiei. Veti gasi numeroase modele de saniute dotate cu manere de metal pentru tras.

Siguranta copiilor este pe primul loc astfel parintii trebuie sa aiba in vedere importanta unor accessorii care asigura sanatatea copiilor in timpul distractiei pe pista pentru sanius. Cele mai noi modele de saniute copii sunt dotate cu accesorii precum sisteme de franare, suport pentru picioruse, centuri de siguranta sau manere speciale pentru virare si manevrare. Pentru bebelusi sau copii mai mici se pot achizitiona huse termoizolante si saculete imblanite. 

 

Nu trebuie sa cheltuiti o avere pe saniute copii daca gasiti cele mai bune oferte de pe piata. Pentru mai multe informatii si detalii despre saniute copii va rugam vizitati www.bebecarucior.ro.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!