Harti de Perete – Pentru scoli, birouri sau acasa, online pe officedirect.ro

BUCURESTI - 3 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

In functie de necesitatile de la birou, in magazinul online Office Direct, vei gasi foarte simplu toate Produsele din hartie, cele pentru organizarea biroului sau arhivarea documentelor, diverse articole din domeniul IT, instrumente de scris, o gama diversificata de accesorii pentru birou sau consumabile pentru imprimanta, dar si rechizite scolare.

Harta Lumii Plastifiata

Harti de perete si alte articole pentru companii, scoli sau alte institutii

Indispensabile din birouri, institutii de stat, institutii de invatamant, hartile de perete sunt disponibile in magazinul virtual, in capitolul Sisteme de Afisare.

De aici poti alege harti plastifiate sau magnetice: harta Bucuresti sau harta Bucuresti+localitati limitrofe, harta Romania, harta Europa sau harta lumii.

Spre deosebire de cele plastifiate, asa cum indica si denumirea, hartile magnetice permit scrierea cu markere speciale si pozitionarea magnetilor de diametru mic, in general, pe suprafata lor. Hartile de perete magnetice sunt ideale pentru prezentari, sedinte etc.

De asemenea, pentru elevi, propunem Harti scolare de perete. Acestea sunt disponibile in dimensiunile 70x50 cm, sunt realizate din hartie laminata si sunt prevazute cu 2 fete (tip harta: fizica/politica, fizica/administrativa).

In materie de produse specifice institutiilor de invatamant, magazinul online vine in intampinarea clientilor cu o multime de alte articole de inalta calitate: table scolare triptice sau simple, magnetice albe sau verzi, accesorii whiteboard, table magnetice ceramice sau concave; la toate acestea se adauga o gama completa de Rechizite scolare de calitate.

Cu officedirect.ro, iti echipezi biroul simplu si rapid!

Pentru a gasi produsele office cu cel mai bun raport pret calitate, acceseaza www.officedirect.ro.
Te asteapta o gama diversificata de articole pentru tine si biroul tau, pe care le poti comanda simplu si rapid, online in cateva click-uri sau telefonic. Alegand magazinul online Office Direct, beneficiezi de o multime de avantaje, dintre care: preturi foarte avantajoase, oferte si discount-uri personalizate, livrare rapida (maxim 48 ore) si gratuit (in functie de valoarea comenzilor plasate).

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/harti-de-perete-pentru-scoli-birouri-sau-acasa-online-pe-officedirect-ro