In luna noiembrie anvelopele de iarna sunt obligatorii!

BUCURESTI - 4 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Iata ca a sosit anoptimpul care ne obliga sa facem trecerea de la anvelopele de vara la cele de iarna si e indicat sa alegem cele mai performante modele.

In luna noiembrie anvelopele de iarna sunt obligatorii!

Iarna poate fi agresiva prin unele zone ale tarii si mai putin nervoasa prin altele dar utilizarea unor anvelope auto iarna este necesara  oriunde, incepand cu 1 noiembrie si pana la sosirea primaverii in luna martie.  

Daca nu ati echipat inca automobilul pentru sezonul rece, intrati pe site-ul Anvelopearagrup.ro si alegeti modelele de anvelope auto care sunt potrivite masinii dumneavoastra. Alegerea facuta intr-un mod corect ajuta la o buna functionare a autovehiculului pe timp de iarna, reducand consumul de combustibil  si uzarea precoce a pieselor importante.

Pentru conducatorii marcii Dacia, site-ul nostru ofera o gama larga de anvelope iarna Logan, ce indeplinesc standarde inalte si au garantie indelungata de la producatori.

Orice tip de masina am conduce e necesar sa o pregatim pentru sezonul rece, cand temperaturile scad drastic ajungand chiar si pana la -15 grade Celsius. O asemenea atmosfera nu dauneaza in nici un caz structurii din care este alcatuita masina ci doar anvelopelor pe care, daca nu le alegem corect, pot sa scada randamentul deplasarii pe drumurile inzapezite.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.