Inaltatoarele auto pentru copii

BUCURESTI - 16 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De fiecare daca cand pleci undeva cu masina, copilul tau trebuie sa beneficieze de toata atentia, siguranta si confortul pe care tu, ca parinte, il poti oferi.

KidsCare inaltator auto

KidsCare inaltator auto

Motiv pentru care, scaunele auto pentru copii au devenit o cerinta obligatorie pentru transportul copiilor. Pentru siguranta copilului, asigurati-va ca aceasta calatoreste intr-un scaun auto special pentru grupa lui de greutate sau un inaltatorul auto.

Inaltatoarele auto sunt folosite pentru copiii cu greutatea 15-36 Kg, sau aproximativ 4-12 ani, acestea reprezinta sezuturi din material plastic, invelite intr-un material textil buretat.


Pentru o calatorie sigura si confortabila a copilului tau, asigura-te ca:
- centura de siguranta se pozitioneaza pe soldurile copilului, si nu pe burtica. In caz contrar, acesta are nevoie de un scaun auto special sau de un inaltator auto. In partea de sus, centura de siguranta trebuie pozitionata peste umar si clavicula, si nu pe gatul copilului.
Conform Reglementarilor Codului Rutier din 2015, daca micutul tau are o inaltime de sub 135 cm, adica mai putin de 10 ani, este obligatoriu sa fie transportat intr-un scaun auto cu inaltator.


Ofera-i copilului tau o calatorie placuta si confortabila si sigura cu ajutorul inaltatoarelor auto, solutia moderna si economa ce ofera o multime de avantaje.
Inaltatoarele auto pentru copii sunt solutia practica pentru siguranta si protectia micutilor.


Inaltatoarele auto disponibile pe site-ul www.bebecarucior.ro combina perfect siguranta  oferita de un scaun auto si confortul necesar micutului in timpul calatoriilor. Inaltatoarele sunt usor de montat, adaptandu-se oricarui model de masina.


Magazinul online www.bebecarucior.ro, va pune la dispozitie o varietate de inaltatoare auto copii, la preturi pentru toate buzunarele. In plus, majoritatea produselor existente pe site beneficiaza si de reduceri suplimentare.

Pentru mai multe detalii despre inaltatoare auto kidsCare sau scaune auto copii vizitati magazinul www.bebecarucior.roi

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.