Instrumente de proiectare Rotring, disponibile pe www.officedirect.ro

BUCURESTI - 16 octombrie 2014

Comunicat tip General in Internet

In activitatea de proiectare, este esentiala utilizarea produselor de calitate superioara !

Planseta Proiectare ROTRING

Planseta Proiectare ROTRING

Magazinul de papetarie online Office Direct iti propune o noua gama de produse din categoria Instrumente de proiectare. Fie ca esti student sau profesionist, de acum, poti comanda simplu si comod ce ai nevoie pentru activitatea de proiectare.

Aceasta gama de produse include: sabloane, stilou isograf (cu diverse grosimi de varf), echere profesionale, isis, compasuri, scarar, truse isograf, plansete pentru proiectare si geanta pentru planseta proiectare, tus pentru desen tehnic, toate se pot comanda in numai cateva clicuri.

Aceste instrumente sunt de inalta calitate, purtand semnatura renumitului producator de instrumente de scris rOtring.

Instrumente de proiectare – comanda de la cel mai popular Magazin Online de Papetarie
Pe langa flexibilitate, livrarea prompta, calitatea si diversitatea produselor oferite, disponibilitatea si experienta echipei de vanzari, poate unul dintre cele mai importante atuuri ale societatii noastre este excelentul raport pret-calitate al produselor comercializate.

Profita de produse de top in domeniul instrumentelor de proiectare si transmite comanda ta foarte simplu online sau telefonic. Beneficiezi de livrare in maxim 48 de ore, iar in functie de valoarea comenzii, poti primi la usa ta produsele comandate fara a plati taxe suplimentare pentru transport.

Office Direct – furnizorul tau de produse de papetarie
 Ai ramas fara toner? Ai nevoie de produse pentru utilizare zilnica la birou – hartie copiator sau alte produse din hartie, accesorii pentru birou, diverse instrumente de scris ? Sau ai nevoie de anumite aparate din categoria Tehnica de birou?

Office Direct, furnizorul tau de incredere iti pune la dispozitie o gama completa de astfel de articole, la cele mai avantajoase preturi pentru produsele din domeniul papetariei.
Tu comanzi simplu si rapid, de restul de ocupam noi!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.